Vdova po Kurtovi Cobainovi a niekdajšia detská hviezdička si spolu vyšli na kávu. Nebolo to však pracovné stretko, ale úspešný pokus o spriatelenie sa, ku ktorému prišlo z iniciatívy Miley Cyrus. Courtney Love jej pozvanie s radosťou prijala, no hoci tvrdí, že interpretka skladby Wrecking Ball je "správna a bystrá", hudobne by si podľa nej nesadli.

V rozhovore pre magazín Citizens of Humanity si Courtney Love pochvaľovala prínos sociálnych sietí ako Facebook alebo Twitter, keď odhalila, že vďaka nim mala stretnutie s Miley Cyrus. "Twitter je super vec, ľudia sa tam môžu sledovať a priateliť. Miley Cyrus ma pozvala na drink do Chateau (Chateau Marmont, reštaurácia v Los Angeles, pozn. red.), tak som šla a dala som si s ňou kávu. Nakoniec som ju vzala k Brettovi Ratnerovi, ktorý je mojím najlepším kamarátom v meste," povedala 51-ročná Love na margo svojho stretnutia s 22-ročnou kolegyňou.

Akúkoľvek spoluprácu však napriek dobrému pocitu zo spoločne stráveného času vylúčila: "Nespravila som žiadnu hudbu s Miley Cyrus. Neviem, či by to bolo dobré spojenie, ale je to naozaj správne a bystré dievča. Veľmi sa mi páčila." Pri nevyspytateľnej Cyrus by nešlo o nič šokujúce. Nedávno totiž začala spolupracovať s rockovou kapelou The Flaming Lips a pripravujú spoločný album. Pomedzi to si ešte 30. augusta odskočí moderovať MTV Video Music Awards, kde pred rokom vyhrala v hlavnej kategórii Videoklip roka so singlom Wrecking Ball


Autor: Marek Majzon (zdroj: NME.com)
Foto: Facebook.com/courtneylove + Facebook.com/MileyCyrus

Súvisiaci interpreti: Courtney Love, Miley Cyrus