Mafia Corner vstupuje do novej - jednočlennej - fázy singlom, ktorý opäť vznikol v spolupráci so zaujímavým hosťom. Po Rytmausovi, Tereze Kerndlovej či Jarovi Smejkalovi sa do diskografie producentského projektu zapísal aj Peter Lipa. V novinke s názvom Chutné dievča omladol o niekoľko desaťročí.

"Mám rád, keď mladí ľudia niečo skúšajú. Ak mám pocit, že im to ide a pozvú ma k spolupráci, nemám problém sa k nim pripojiť. Od Mafia Corner som poznal Zuzulienku, ktorá mala úspech, preto som dôveroval aj tejto pesničke. Moje očakávania sa potvrdili, lebo celá spolupráca bola maximálne profesionálna," uviedol Peter Lipa na margo spolupráce s "kolotočármi". Teda už len s jedným, pretože spoluzakladateľ Randy pre pracovnú vyťaženosť s projektom skončil. "Naďalej ostávame kamaráti a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Nie je v tom nič osobné, iba biznis," vysvetľuje druhý zakladajúci člen Mafia Corner Toy Boy

Najväčším originálnym vkladom novinky, ktorá kombinuje tanečnú elektroniku s funky prvkami, je hosťovanie Petra Lipu, aj keď rýmovať v refréne "východu/západu" a dookola opakovať "dievča" nie je niečo, na čo sú jeho poslucháči zvyknutí. Skladba má podľa Toy Boya pobaviť príbehom o hľadaní správnej baby a je odklonom od doterajšej tvorby Mafia Corner, keďže je podľa neho skôr na počúvanie ako do tanca. Aj preto ju mal v šuplíku odloženú už dlhší čas. Riadi sa však filozofiou, že hudbu treba posúvať medzi ľudí, a tak ju napokon po Randyho odchode dokončil.

"Nie je to typická kolotočarina, na akú sú možno ľudia v našom podaní zvyknutí, ale toto absolútne neriešim. Som rád, že som mohol spolupracovať s Petrom Lipom, ktorý je veľmi pohodový človek a hlavne, skúsenosťami, aké má on, sa na Slovensku nemôže pochváliť hocikto," dodáva momentálne jediný člen Mafia Corner.


Prečítajte si: Slovenský Avicii? Toy Boy z Mafia Corner sa opäť vezie na trendovej vlne

Informácie pre Hudba.sk poskytli Katarína Ovseníková za Petra Lipu a Imrich Makó za Mafia Corner. Článok bol upravený a doplnený redakciou. 

Súvisiaci interpreti: Mafia Corner, Peter Lipa