Americká speváčka Taylor Swift zverejnila pieseň ...Ready For It?, ktorá je ďalšou ochutnávkou z jej pripravovanej štúdiovky Reputation. Rovnako ako v prvom singli Look What You Made Me Do, aj v novinke prekvapuje špinavým elektronickým zvukom, v slohách dokonca predvádza niečo ako rap.

Fanúšikom najprv zo skladby ...Ready For It? predstavila ukážku počas prenosu zo sobotného zápasu amerického futbalu na ESPN. Neskôr celú pieseň s prekvapivo "drsňáckymi" slohami a melodickým refrénom zverejnila na svojom oficiálnom Youtube kanáli.

Šiesta štúdiovka 27-ročnej speváčky by sa mala dostať na trh 10. novembra. Videoklip k spomínanému singlu Look What You Made Me Do má za niečo vyše týždňa neuveriteľných vyše 185 miliónov prehratí.

Prečítajte si: Taylor Swift pošliapala svoje staré ja a zlomila rekord Adele na Youtube


Taylor Swift vydala debutový, eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014), pričom postupne sa z miláčika fanúšikov country popu prepracovala na jednu z najväčších hviezd súčasného mainstreamu. Podľa prvých ukážok z pripravovaného albumu Reputation však jej hudobný vývoj ani zďaleka neskončil.

So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad desať cien Grammy, 21 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015). Zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).


Text: SITA + Hudba.sk
Foto: Facebook.com/TaylorSwift

Súvisiaci interpreti: Taylor Swift