Aj napriek súčasnej situácii spôsobenej pandémiou nového koronavírusu, ktorá výrazne zasiahla aj oblasť kultúry, sa 3. ročník benefičného Štupel Festu uskutoční v novom dátume. Svojimi vystúpeniami podujatie podporia Hoten Toten, Ex-tip či stálica festivalu Gulerváč.

Štupel Fest 2020 sa uskutoční 6. novembra už tradične v bratislavskom Majestic Music Clube, kde sa predstaví pätica rockových kapiel. Návštevníci podujatia sa budú môcť zabaviť pri hitoch legendárnej žilinskej formácie Hoten Toten či rock and rollovej nakladačke od prvej slovenskej punk-rockovej skupiny a dlhoročnej stálice Ex-tip. Svoju šou príde predviesť tirolský gang Die Analphabeten so svojím nezameniteľným hudobným štýlom nesúcim názov volxpunk. Celý koncert odštartuje buran-punková partička a každoročná stálica Štupelfestu Gulerváč, po ktorej sa na pódiu predstavia obľúbení alko-punkeri Grobiani, ktorí v roku 2018 otvárali premiérový ročník ŠtupelFestu.

Počas predchádzajúcich ročníkov podujatia sa bratislavskému publiku v MMC predstavili špičkové skupiny zo Slovenska a Česka a aj ich zásluhou sa pre 7 detí so zdravotným znevýhodnením podarilo vyzbierať celkovo 7 538,32 eur, ktoré boli následne prerozdelené medzi Sabínku, Mareka, Filipka, Miu, Tamarku, Dominika a Edka. Výťažok z tretieho ročníka Štupel Festu, bude tentokrát rozdelený medzi štyri deti s ťažkým zdravotným znevýhodnením, a to konkrétne pre: Maximka, Matiaska, Samka a Améliu.

Vstupenky:  

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Xénia Ujová zo siete Predpredaj.sk. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: HT