Ak si myslíte, že stať sa slovenskou celebritou je jednoduché, Slovak Showbiz For Beginners vás presvedčí o opaku. Ostrieľaný tandem Thomas Puskailer a Martin Madej divákom ponúknu paródiu o hľadaní slávy a satirickou formou vysvetlia pomery v šoubiznise aj to, čo sa deje "za oponou".

"Predstavenie Slovak Showbiz For Beginners je originálne hlavne svojou formou. Je to talkshow, divadlo a zároveň aj koncert. Divákom ozrejmíme, ako slovenský šoubiznis funguje a aké sú v ňom pravidlá. Tu totiž nestačí mať len talent, tu ho dokonca ani nemusíte mať," vysvetlil s úsmevom Thomas Puskailer

Scenár a réžiu hudobnej komédie má na starosti viackrát ocenený Eduard Kudláč, autorom hudby je úspešný skladateľ Slavo Solovíc. Thomas Puskailer sa predstaví v úlohe speváka prichádzajúceho hľadať slávu na Slovensku a Martin Madej ako spevák a producent "za vodou". Spoločne počas šou divákom názorne vysvetlia, ako sa dá rýchlo a zaručene stať slovenskou hviezdou.

Pozrite si bláznivý spot k predstaveniu:


"Vidím, že deti aj dospelí na mňa a Martina pozitívne reagujú, preto som chcel opäť urobiť niečo dostupné pre mladých aj dospelých. Nové a originálne predstavenie, na ktorom sa ľudia pobavia. Preto som sa na odporúčanie kolegov spojil s Eduardom Kudláčom a on ponuku na spoluprácu prijal, z čoho mám veľkú radosť. Ja do tohto projektu vstupujem aj ako producent, čo je pre mňa veľká výzva," doplnil Thomas Puskailer. 

Tandem Thomas Puskailer a Martin Madej, ktorí spoločne vystupujú aj v muzikáli Boyband a sú hlavnými protagonistami úspešnej vzdelávacej show ECO TOUR,  pracujú na novom projekte pod taktovkou Eduarda Kudláča už od marca tohto roka. O tom, či sa v originálnej šou podarí naučiť začínajúceho speváka správať sa tak, ako sa na pravú celebritu patrí, sa môžete prísť presvedčiť už 9. novembra. Prvá predpremiéra sa bude konať v Kultúrnom dome v Bošanoch. Ďalšie termíny a informácie získate na stránke www.slovakshowbiz.sk 

Zdroj: Propaganda House, SlovakShowbiz.sk
Foto: Michal Petrík - SlovakShowbiz.sk

Súvisiaci interpreti: Martin Madej, Thomas Puskailer