Martin Mihalčín, líder kapely Heľenine oči, je autorom titulnej piesne Uhorčík k pôvodnému rovnomennému televíznemu seriálu, ktorý bude mať na televíznych obrazovkách premiéru už tento víkend. Chytľavá melódia a vtipný zbojnícky text pobavia a spôsobia, že pieseň sa divákovi a poslucháčovi zapáči na prvé počutie.

V seriáli Uhorčík účinkujú René Štúr, Juraj Rašla, Marián Labuda, Tomáš Bezdeda aj autor titulnej piesne Martin Mihalčín. TASR o tom informovala PR manažérka Katarína Nosková. Komediálny seriál Uhorčík je zbojnícky príbeh, ktorý sa nikdy nestal, ale pobaví. Keď sa statoční zbojnícki hrdinovia odvážne pustia do boja za spravodlivosť pre poddaný ľud, ešte netušia, koľko tanca a zábavy ich na ceste čaká.


"Pesničku som dokončil aj s textom za tri dni. Rozprával som sa s mojím kamarátom Reném Štúrom, ktorý mi opísal svoj nápad na nový zbojnícky seriál. Tá téma ma bavila a vtedy vznikajú dobré pesničky rýchlo. Málokedy sa mi stalo, že by som sa pri vymýšľaní textu uchechtával tak, ako pri tomto. Pieseň Uhorčík som do finálnej podoby upravil s mojimi šikovnými chlapcami z kapely Heľenine oči a je aj na našom albume," uviedol pre médiá Mihalčín, ktorý si v seriáli aj zahral úlohu zbojníka Ilčíka.

Zdroj: TASR
Foto: Daniel Lipár

Súvisiaci interpreti: Heľenine oči