Vokálna formácia For You predstavuje novú skladbu nazvanú Best of Slovak pop 2000 - 2009 (Antológia III), ktoru poslucháčov prenesie na začiatok storočia. V mixe krátkych úsekov si spevácky kvintet zaspomínal na hity Kataríny Knechtovej, Jany Kirschner, Richarda Müllera či kapiel IMT Smile a Gladiator.

"Chceli sme sa dať dokopy najväčšie hity tohto desaťročia (2000-2009) a dať tomu náš typický rukopis. Myslím, že mnohých poteší takýto prehľad a niektorých aj prekvapí, čo všetko dokážu urobiť piati ľudia a ešte bez hudobných nástrojov," hovorí Milan Masiarik, ktorý úseky skladieb zaranžoval do podoby jednej skladby. Videoklip k aktálnej novinke Best of Slovak pop 2000 - 2009 (Antológia III) bol natočený v štúdiu For You. O aranž, nahrávanie, mix a mastering sa postaral Milan Masiarik. Kameru a strih si zobral na starosť Andrej Mann.


Mix krátkych úryvkov známych slovenských piesní vo svojej dĺžke 3 minúty a 20 sekúnd voľne nadväzuje na predchádzajúci výber - Antológia I, ktorý vokálna skupina vydala ešte v roku 2017. Už vtedy formácia avizovala, že ďalší diel Antológie bude závisieť od záujmu ich fanúšikov. V novo vydanej skladbe diváci videa určite spoznajú ukážky skladieb od známych interpretov, ako sú Gladiator, Richard Müller, Jana Kirschner, Hex, Kristína, Desmod a Zuzana Smatanová, Marián Čekovský a mnoho ďalších.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Andrej Mann. Text správy sme upravili.