Nový klip Márie Čírovej mal dnes popoludní internetovú premiéru. Šarmantná dvojnásobná mamička sa rozhodla videoklip k aktuálnemu singlu My predstaviť fanúšikom na svojej oficiálnej stránke na Facebooku. Prvýkrát ste si ho mohli pozrieť presne o 14:00 iba na jej stránke.

Aktualizácia (14:45): Videoklip si už môžete pozrieť aj na Hudba.sk.

Mária Čírová - My

Mária Čírová
chce skladbou a videoklipom My podporiť všetky odvážne ženy, ktoré sa dostali do zložitých životných situácií a sú odkázané samé na seba. Rozhodla sa preto aj premiéru klipu uskutočniť bez médií - na oficiálnej facebookovskej stránke, kde je v priamom spojení so svojimi fanúšikmi. Práve tí ju inšpirovali pri tvorbe piesne, ktorú napísala spolu s Marošom Kachútom a Filipom Hittrichom.

"Počas príprav klipu som sa stretla s mnohými dievčatami a ženami, ktorých príbehy ma dojali. Boli medzi nimi aj týrané ženy, ktoré našli v sebe dostatok sily, aby sa vzopreli a zvrátili zdanlivo nemenný osud. V klipe sme sa snažili ukázať na pár klasických situácií, v ktorých sa takéto ženy a dievčatá bohužiaľ ocitajú pomerne často," vysvetľuje speváčka, skladateľka a textárka.

Za tvorcov klipu si Mária vybrala talentovanú dvojicu Nazarij Kľujev a Romy Špaček. "S klipom som veľmi spokojná. Príprava trvala trochu dlhšie, ako som plánovala. Pôvodne som klip chcela nakrúcať, ešte kým som bola tehotná so Zoe. Zaujímavé je, že v rovnakom čase rodila aj producentka tohto klipu Monika Paliatková. Klip sme teda nakrútili pokojne až teraz na jeseň..." prezrádza detaily zo zákulisia.

Pozrite si fotografie z nakrúcania videoklipu

Mladá speváčka zvládla dvojdňové nakrúcanie v industriálnom prostredí bratislavskej Refinery Gallery bez problémov. Herectvo totiž dva roky študovala na konzervatóriu. "Pred kamerou sa cítim celkom uvoľnene, nikdy som nemala problém s trémou pred objektívom. Neviem, aké by to bolo zahrať si nejakú hereckú rolu, ale v prípade klipu je to v podstate veľmi podobné ako spievať koncert pred kamerami,"  dodáva Mária Čírová, ktorej sa o krásnu vizáž v klipe postarala jej dvorná maskérka Veronika Vargová.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Sacha Hochsterner

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová