Americká speváčka Madonna vo štvrtok 2. februára v šou American Idol predstavila skladbu Give Me All Your Luvin'. Popová kráľovná ju zverejnila prostredníctvom videoklipu, v ktorom okrem nej účinkujú aj speváčka M.I.A., rapperka Nicki Minaj a hráči amerického futbalu. Športovci sa v ňom nevyskytli len tak náhodou. Madonna totiž už dnes vystúpi počas polčasovej prestávky tohtoročného Super Bowlu.

Pesnička Give Me All Your Luvin' produkovaná Martinom Solveigom sa bude nachádzať na speváčkinom dvanástom štúdiovom albume MDNA. Nahrávka, ktorá bude obsahovať 15 skladieb, sa na trh dostane v pondelok 26. marca. Pre Madonnu to bude prvá štúdiovka po štyroch rokoch, prvá od albumu Hard Candy (2008). Zároveň to bude jej prvý album vydaný prostredníctvom vydavateľstva Interscope Records, s ktorým podpísala zmluvu po odchode od Warner Bros. Records.

Speváčkino rozhodnutie nazvať svoj album MDNA sa stalo terčom kritiky zo strany niektorých protidrogových organizácií. Dôvodom je podobnosť názvu s akronymom MDMA, čo je vedecký názov pre extázu. Podľa hovorkyne organizácie Cannabis Skunk Sense Lucy Dawe bol nápad nazvať tento album MDNA "zlým rozhodnutím".

Madonna - Give Me All Your Luvin' (feat. M.I.A. & Nicki Minaj)

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Srdjan Ilic

Súvisiaci interpreti: Madonna