Po minuloročnej úspešnej koncertnej šnúre sa 16-násobná držiteľka Zlatého slávika rozhodla, že si ju zopakuje. Po roku sa tak budú môcť jej priaznivci opäť tešiť na celkovo päť koncertov, z ktorých tri budú v Čechách a dva na Slovensku.

"Mám dve veľké motivácie pridať v Čechách tri a na Slovensku dva exkluzívne Černobílé koncerty. Prvou je záujem ľudí, ktorí sa minulý rok na koncert nedostali a túžba vidieť ho opäť, a druhou motiváciou je záznam koncertu na DVD. Hovorí sa, že čo sa napíše či nakrúti, nemusí sa pamätať. A ja by som si veľmi priala, aby sa na jedno z mojich najväčších turné nezabudlo! Už teraz sa na tú veľkú jazdu so svojim tímom veľmi teším," uviedla Lucie Bílá.

TIP: Lucie Bílá v Bratislave: slovensko-česká šou v štýle Madonny či Beyoncé

Speváčka i tento rok sľubuje veľkú šou so scénou o rozmeroch 28 x 16 metrov, v rámci ktorej nebudú chýbať rôzne efekty či množstvo tanečníkov. Počas ostatného turné dokonca Bílá predstavila aj dve nové skladby Jsem to já a Stop. Či pre svojich fanúšikov chystá podobné prekvapenie i tento rok však neprezradila. "Je to tajomstvo, aspoň zatiaľ," dodala. O plusoch a mínusoch minuloročného turné si môžete prečítať TU.

Termíny koncertov Černobílého turné 2014:
15.10. - Praha
17.10. - Pardubice
19.10. - Ostrava
21.10. - Košice
23.10. - Bratislava

Informácie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša z agentúry pro:messa.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá