Sexi singel Honey Honey, v ktorom si so skupinou Smola a Hrušky zaspievala Zdenka Predná, spôsobil v kapele doslova vojnu. "Museli sme prerábať celý scenár videoklipu. Hádky začali už pri výbere Zdenkinho milenca. Odrazu chcel každý byť ten 'fešák ostrihaný' a spievať to Zdenke do ucha," smeje sa spevák a gitarista skupiny Jozef "Spoko" Kramár.

"Dospelo to až k zbytočným vulgárnostiam a samozrejme sa do toho zaplietli aj veci, ktoré s klipom vôbec nesúvisia a dokonca sa hrozilo odchodom z kapely. Samozrejme, kde sa dvaja bijú (Matúš a Lukáš) tretí víťazí. Zdenka si vybrala veľký úsmev nášho blonďáka Janka a myslím, že je každému jasné prečo," dodáva Spoko.

Klip ku skladbe Honey Honey, ktorá vychádza na novom albume Smola a Hrušky s názvom Palec hore, natočil tím z Toxproduction.sk. Ako je zrejmé z klipu Zdenka Predná si okrem Janka obľúbila aj ostatných členov kapely a tak si s nimi nový singel rada zaspieva aj naživo na krste albumu 19. apríla v bratislavskom klube Randal. Zoznam hostí bude skutočne pestrý - prídu aj Rybičky 48, DNA, Zverina, Doctor PP a možno aj kúzelník Vajko.

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey

Zostávajúce termíny turné Smola a Hrušky - Palec Hore Tour 2012:

6. 4. - Kovářov
7. 4. - Staňkov u Plzně
13. 4. - Praha, Kbely
14. 4. - Dvur Králové nad Labem
19. 4. - Bratislava, Randal klub
20. 4. - Poprad, Rock Fabric
21. 4. - Bardejov, Jazz/Rock/Cafe
27. 4. - Holíč, R-classic klub
28. 4. - Čadca, Dom kultúry

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažér skupiny Smola a Hrušky Martin Hlavatý.
 

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky, Zdenka Predná