Vo štvrtok večer sa v Národnom tenisovom centre konalo finále súťaže krásy Miss Universe. Víťazkou sa stala dvadsaťročná študentka ekonómie Jeanette Borhyová z Ivanky pri Dunaji. Spestrením večera, ktorý vysielala RTVS na Jednotke, bolo okrem iného aj vystúpenie Petra Cmorika so skladbou Angels od Robbieho Williamsa.

Cmoro patrí medzi najspoľahlivejších slovenských spevákov v živých televíznych prenosoch a dokázal to aj tentokrát. Skladbu Angels odspieval bez väčších zaváhaní, hoci nie stopercentne presvedčivo - jeho "chraplák" sa k pesničke príliš nehodí a k emócii originálneho interpreta sa nepriblížil. Lepšie dokáže precítiť a podať skladby v rodnej slovenčine a češtine, čo viackrát ukázal v Legendách popu.

Na Facebookovej stránke jeden z fanúšikov Cmorikovi vyčítal, že spieval cover zahraničného hitu namiesto niektorej z vlastných pesničiek. Odpoveď hovorí za všetko: "Je to objednávka dramaturgie... Tiež by som najradšej spieval vlastnú pieseň... Dúfam, že aspoň spevácky výkon potešil." Aspoňže dramaturgia nepožadovala vystúpenie na playback.


Text: Hudba.sk, Facebook
Foto: Youtube / RTVS

Súvisiaci interpreti: Peter Cmorik