Anglická rocková kapela The Darkness vydá album Easter Is Cancelled. Novinka sa dostane na trh 4. októbra pod značkou Cooking Vinyl Records. Pri príležitosti vydania albumu plánuje skupina tiež vyraziť na koncertné turné.

Skupina The Darkness ponúkla k očakávanému albumu aj krátke promo video a podelila sa tiež o obal nahrávky. Muzikanti plánujú na budúci týždeň zverejniť dátumy turné. Bližšie informácie o svojom šiestom albume či koncertoch však zatiaľ neprezradili.


The Darkness pôsobili na scéne v rokoch 2000 až 2006, pričom za ten čas vydali albumy Permission To Land (2003) a One Way Ticket To Hell... And Back (2005). Nahrávky obsahovali hity ako I Believe In A Thing Called Love, Love Is Only A Feeling či One Way Ticket. V roku 2004 získali na udeľovaní BRIT Awards tri trofeje.

Po niekoľkoročnej prestávke sa na scénu vrátili v roku 2011 a vydali nahrávky Hot Cakes (2012), Last Of Our Kind (2015) a Pinewood Smile (2017). V súčasnosti v kapele pôsobia Justin Hawkins (spev, gitara), Dan Hawkins (gitara), Frankie Poullain (basgitara) a Rufus Tiger Taylor (bicie).


Zdroj: SITA (consequenceofsound.net)
Foto: facebook.com/thedarknessofficial

Súvisiaci interpreti: Darkness