Speváčka Dara Rolins poprela bulvárne informácie, že sa tajne zasnúbila s raperom Rytmusom. "Je to nezmysel. Prekvapilo ma to rovnako ako vás, moju mamu, Patrikovu mamu. Aj keď sa veľmi milujeme a je nám spolu dobre, tak svadbu sme ani nespomínali, ani nie je v pláne a už vôbec sme neriešili nejaký dátum," vyhlásila.

Špekulácie o svadbe podporili aj rovnaké prstene, ktoré dvojica nosí od svojej spoločnej dovolenky na ostrove Bali, kde boli na jar. "Dostala som ho iba tak, pretože Patrikovi prišlo asi romantické, aby sme mali rovnaké prstene. Pretože sme od začiatku vedeli, že k sebe patríme, že budeme spolu aj bez svadby," vysvetlila speváčka, ktorá s raperom chodí osem mesiacov.

Okrem spoločného účinkovania v súťaži Hlas Česko Slovenska plánuje dvojica aj ďalší spoločný projekt. "Je na svete taký polotovar, hudba od Tomiho Popoviča, autora mojej piesne Nebo, peklo, raj, ktorá bola vlani najväčším hitom na Slovensku. Teraz to vyzerá, že by sme si dali duet s Patrikom. Je to tak, že nechceme nič uponáhľať a predbiehať udalosti. Myslím, že nie je dôvod sa niekam hnať, takže rozhodnú emócie. S Patrikom však spolupráca pokračuje, po tých ôsmich mesiacoch, čo sme spolu, máme rozhodne v pláne prehĺbiť našu spoluprácu aj na hudobnej úrovni," dodala speváčka.

Informácie zverejnila webstránka www.idnes.cz.

Zdroj: SITA
Foto: Profimedia

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins, Rytmus