Novozélandská speváčka Lorde je presvedčená, že jej pripravovaný druhý album bude lepší a zároveň aj odlišný než jej debut Pure Heroine (2013). Sedemnásťročná rodáčka z Aucklandu to vyhlásila v rozhovore pre BBC.

"Myslím, že som sa naučila veľmi veľa o skladaní piesní, takže už len z tohto dôvodu bude nový album omnoho lepší. Zatiaľ som len na začiatku nahrávania, ale určite to bude znieť odlišne ako prvý album. Naň som skladala piesne o svete, ktorý bol úžasný, kde som vyrastala a kde som mala okolo seba svojich kamarátov a ľudí, ktorých som poznala. V súčasnosti som každý deň na inom mieste, stretávam nových ľudí a to je odlišná energia," uviedla Lorde.

Okrem toho prezradila, že dostáva množstvo ponúk na spoluprácu od iných známych hudobníkov. "Mnoho veľmi dobrých interpretov ma žiada o spoluprácu, čo je zaujímavé a tiež zábavné, pretože spolupráce mám naozaj rada. Keď píšem skladbu pre niekoho iného, tak sa snažím odosobniť a predstavujem si, že som tým dotyčným interpretom, pre ktorého práve píšem," vysvetlila speváčka.

Prečítajte si: Royals znie ako zvonenie na mobilný telefón z roku 2006, myslí si Lorde

Zdroj: SITA (bbc.com)
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Lorde