Richard Müller a Adela Vinczeová majú pred sebou dve úplne posledné zastávky Ona a On Tour. Fanúšikovia ich pri takejto spolupráci môžu vidieť už iba v Považskej Bystrici a v Leviciach.

Ona a On Tour sa blíži do definitívneho záveru. Adelu Vinczeovú a Richarda Müllera čakajú posledné dve zastávky. Koncert spojený s talkshow mal doteraz v Česku aj na Slovensku veľký úspech. Obaja sú presvedčení, že dôvodom úspechu turné je i to, že si to aj oni dvaja dokonale užívajú. Vtipno-vážne rozprávanie a krásne Richardove pesničky očarili už tisícky návštevníkov.

Vidieť ich spolu v tomto výnimočnom projekte fanúšikovia môžu už len v Považskej Bystrici a v Leviciach. "Priznám sa, že je mi aj trochu ľúto, že sa blížime do finále. Turné som si veľmi užíval. Adelino spovedanie bolo vždy kultivované a vtipné a nikdy som dopredu nevedel, akú otázku mi položí. Rovnaké to bude tentoraz. Sám som v očakávaní, ako naše posledné dva koncerty vypália. Teším sa na to," vraví Richard Müller. 


Koncert v Považskej Bystrici bude navyše výnimočný. Je to rodné mesto Simy Martausovej, ktorá si s Adelou aj Richardom veľmi dobre rozumie a vystúpi tu ako exkluzívny hosť. Speváčka má tiež s Müllerom spoločnú skladbu Svätojanske mušky, ktorá tiež zaznie v Považskej Bystrici naživo. 

Vstupenky na posledné dva koncerty Ona a On Tour sú ešte dostupné prostredníctvom siete Predpredaj.sk.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Eva Sládková z Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Robo Homola

Súvisiaci interpreti: Richard Müller, Sima Magušinová