Martinský festival Yafura Rock Fest zverejnil mená účinkujúcich. Dramaturgia aktuálneho ročníka je zostavená bez tradičných headlinerov, napriek tomu ponúkne v sobotu 4. septembra v areáli SIM mená ako Editor, Eufory, Mofokiller či české formácie Rain a Fireball.

Festivalových návštevníkov privítajú hneď dve bratislavské formácie. Tou prvou je Hrubý domáci produkt, ktorá predstaví svoju čerstvú debutovú platňu Iluzionista a následne pódium obsadí kapela Minority s energickým kalifornským punk-rockom, ktorý je zľahka poprepájaný s prvkami žánrov ako sú rock'n'roll, folk či country.

Program bude pokračovať vystúpením zlínskych Fireball. Ich hardrock úspešne bodoval aj v relácii TV Rebel, kde sa ich klip ocitol až päťkrát na 1. mieste. Určitý hudobný predel zabezpečí nitrianska formácia Carpe Diem. Naservíruje prierez hardrockovými hitmi, ktoré stihol preveriť čas.

Bratislavský Mofokiller nahustí do návštevníkov svoju tvorbu, ktorú prezentuje skôr singlami ako albumovo ucelenými projektami. Nasledovať budú dve české zoskupenia – najprv svoj hardrock obohatený o prvky groovu predvedú frýdecko-místecký Absolut Deafers a po nich bude pódium patriť kapele Rain z Liberca, ktorá si príde urobiť reparát z minulého roka, kedy sa festivalu nemohla zúčastniť.

Yafura Rock Fest má tohtoročnú dramaturgiu zostavenú bez tradičných headlinerov. Jeho záver bude patriť domácim martinským zoskupeniam Eufory a Editor. Eufory pripravujú pre návštevníkov zaujímavú premiéru. Naživo uvedú svoj absolútne prvý duet s českou speváčkou Tanjou. Editor zase ponúkne fanúšikom prierez svojich najväčších hitov, nebudú chýbať ani skladby z ostatného ôsmeho štúdiového albumu Old School, ktorý znamenal pre kapelu úspešný návrat na koncertné pódiá.

Vstupenky:  

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Xénia Ujová zo siete Predpredaj.sk. Text správy sme upravili
.