Prvý ročník leteckého projektu speváka Vratka Rohoňa AirTour 2012 dopadol na výbornú. Počas augusta mali fanúšikovia z Česka aj Slovenska možnosť stretnúť sa a zalietať si s lídrom svojej obľúbenej kapely Inekafe. Projekt, ktorý sa uskutočnil po prvý raz si všetci zúčastnení pochvaľovali.

V ponuke AirTour 2012 bolo 25 letísk po celkom Slovensku, od Humenného až po Plzeň. Celkovo počas turné Vratko Rohoň nalietal 30 letových hodín a odviezol 110 ľudí. Každý z cestujúcich si nielen odniesol pekné spomienky, ale na pamiatku aj certifikát o absolvovaní letu.

"AirTour 2012 bol premiérovým ročníkom s myšlienkou odviezť na lietadle všetkých fanúšikov Inekafe, ktorí sa so mnou chceli preletieť. Lietali sme na malom štvormiestnom lietadle princípom zoznamovacích, resp. vyhliadkových letov nad miestami, ktoré si fanúšikovia vybrali," vysvetľuje Vratko Rohoň.

"Mnohokrát sa letelo ponad ich sídlisko, domy, chalupy alebo iné miesta, ktoré chceli vidieť. Porobili si kopec fotiek, či už vo vzduchu, alebo so mnou na zemi pri lietadle. Odviezol som 110 ľudí, drvivá väčšina z nich letela po prvýkrát. Najmladší cestujúci mal 8 rokov, najstarší 71. Prvý ročník považujem za úspešný a preto je jasné, že do toho idem aj budúci rok!" dodáva hudobník.

Už teraz majú fanúšikovia Inekafe a leteckí nadšenci možnosť rezervovať si lety na AirTour 2013 s Vratkom Rohoňom za kniplom. V ponuke je opäť 25 letísk na Slovensku a Česku.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla PR manažérka Inekafe Silvia Turnerová. Viac informácií o AirTour nájdete na www.airinekafe.sk a www.facebook.com/airinekafe.

Súvisiaci interpreti: Inekafe