Gitarista americkej rockovej skupiny Papa Roach Jerry Horton v rozhovore pre Morgan Richards Interviews prezradil, že ďalší album kapely je na 85 percent hotový. Na trh by sa podľa neho mohol dostať na konci roka alebo začiatkom budúceho roka.

Jerry Horton tiež porozprával o novom zvuku pripravovanej nahrávky. "Sme tam, kde chceme byť. Snažíme sa klásť väčší dôraz na dynamiku a nemať po celý čas len stenu z gitár. Môžete to tak robiť, no keď je to po celý čas nahlas, potom neviete, kedy to má byť hlasno a kedy nie," povedal hudobník.

Aktuálne posledný album Papa Roach s názvom Crooked Teeth vyšiel len minulý rok a stal sa dvadsiatkou amerického aj britského albumového rebríčka, pričom získal prevažne pozitívne recenzie kritikov. Loudwire o ňom napísal, že prináša mix nového a starého zvuku. Podľa vyjadrenia Jerryho Hortona sa kapela, ktorá v auguste vystúpila na festivale In Castle v Seredi, ďalšou nahrávkou posunie do novej polohy. Na ďalšie informácie či samotný album si však ešte musíme počkať.


Zdroj: SITA (Blabbermouth.net), Hudba.sk
Foto: archív skupiny

Súvisiaci interpreti: Papa Roach