Pár dní po úspešnom slovenskom uvedení knihy Songbook a 3CD The Best of v Bratislave musel Miro Žbirka kvôli opatreniam preložiť slovenské koncerty Cinema Acoustic Tour z októbra na iný termín.

Vstupenky na koncerty zostávajú v platnosti a nemenia sa ani miesta koncertov. Uskutočnia sa v historických kinách: 26.1.2021 v prešovskom kine Scala, o deň neskôr v kine Moskva v Martine a 28. januára v bratislavskom Ateliéri Babylon. Vstupenky na bratislavský koncert sú už vypredané a zvažuje sa pridanie ďalšieho koncertu.

Česká časť Cinema Acoustic Tour sa stihla uskutočniť pred nástupom nových opatrení a získala množstvo priaznivých ohlasov od divákov, ale aj hudobníkov. "Je to veľmi príjemné zahrať si v dokonalej akustike kinosály. Je to pre nás nový a veľmi silný zážitok. Veľmi radi si to zopakujeme, aj keď si na to asi budeme musieť chvíľu počkať," povedal o koncertoch v kinách Miro Žbirka.

Rozhovor: Miro Žbirka: Dnešnej situácii dokážem čeliť, len ak môžem niečo robiť

Spevák zostáva v spojení s fanúšikmi aj napriek momentálne zrušeným koncertom a chystá pre nich malé prekvapenie. Virtuálna autogramiáda sa uskutoční u Mekyho doma v deň jeho 68. narodenín, 21. októbra. Fanúšikovia, ktorí si počas nasledujúcich dvoch týždňov cez web vydavateľstva Universal Music objednajú novú knihu Songbook, 3CD The Best Of Miro Žbirka, alebo čokoľvek iné od Mira Žbirku, získajú možnosť dostať to domov podpísané aj s osobným venovaním. Túto netradičnú autogramiádu bude možné sledovať v priamom prenose na sociálnej sieti. 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Rado Mešša. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa dozviete na oficiálnej stránke hudobníka www.zbirka.cz a na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Súvisiaci interpreti: Miro Žbirka