KKR (Kontrola kvality reality) je nový hudobný projekt, ktorý tvoria raper Lyrik H a hudobný producent Rentip. Tvorcovia zverejňujú druhý singel s názvom Tao z pripravovaného eponymného albumu, ktorý vyjde 27. októbra. Album vydáva občianske združenie Diverzita na svojom labeli DiveZvery.


Prvý singel Milujem KKR zverejnili v auguste tohto roka a vzbudil pozornosť fanúšikov, odbornej verejnosti a rádií v česko-slovenskom priestore, ktoré pravidelne hrávajú kvalitnú nemainstreamovú hudbu.

S novým singlom Tao, ktorý odkazuje na text Milana Lasicu zo skladby Do batôžkaLyrik H a Rentip pozývajú na nevyspytateľnú, náučnú, poučnú, príjemnú a zaujímavú cestu. Basgitaru a bicie v novinke KKR nahrali kamaráti z kapely Saténové ruky - Marek Babušiak alias Kasko a Matúš Homola. Audioreaktívnu slideshow k singlu vytvoril VJ Zden z fotografií od Mira Nôtu. 


Skladbu si môžete stiahnuť zadarmo alebo kúpiť za dobrovoľný príspevok na Bandcampe. Rentipovo LP Daily Routines and Lyrikove 2LP Ja kúpite v ArtAttacku.

Zdroj: TS - Diverzita