Pavla Petríka vystupujúceho pod psedonymom Paul Project si môžete pamätať hlavne zo spolupráce s raperom Suverenom. S ním má niekoľko spoločných skladieb ako Anjel, Ak to musí byť alebo Som voľný. V týchto dňoch prichádza s novinkou, ktorej videoklip ho donútil vyskúšať si život pouličného muzikanta.

Paul Project prináša nový singel s názvom Poď zaži to. Ku skladbe nakrútil videoklip, v ktorom si zahral pouličného muzikanta a na vlastnej koži tak okúsil, aký náročný život na ulici je. "Príbeh videoklipu sa odohráva v mojich milovaných Košiciach, kde som sa narodil a stále tu žijem. Hovorí o umelcovi, ktorý si zarába na živobytie hraním na ulici. Piesňou Poď zaži to som chcel poukázať na fakt, že človek môže byť šťastný aj keď je len 'pouličným muzikantom'. Ako rapuje v jednej piesni Suve 'šťastie neznamená mať tučné konto...'. Sám som si touto skúsenosťou prešiel a s odstupom času sa s tým na 100 percent stotožňujem," hovorí hudobník, ktorý zbohatol vďaka víťazstvu v reality show.

Okrem vlastnej tvorby sa teraz venuje aj mladým speváckym talentom. Tým pomáha nielen po hudobnej stránke, ale snaží sa im radiť aj po tej ľudskej, aby sa vedeli presadiť v konkurencii. "Pod svoje ochranné krídla som si zobral niekoľko skvelých spevákov, medzi ktorých patrí aj súrodenecká dvojica Andy a Alex. Obaja majú obrovský potenciál byť úspešní. V týchto dňoch im pripravujeme ich prvé vlastné pesničky, ktoré by mali vyjsť začiatkom budúceho roka," dodáva Pavol Petrík.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Pavol Petrík. Text bol upravený redakciou.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Paul Project