Slovenský spevák Richard Müller má syna Markusa. V pondelok 6. februára ho priviedla na svet jeho priateľka Vanda Wolfová. "Oznamujem vám všetkým milí priatelia, že dnes ráno o 8:58 sa mi narodil syn Markus! Váš Richard," napísal na sociálnej sieti Facebook.

Pre 50-ročného rodáka z Hlohovca a 40-ročnú podnikateľku je to prvý spoločný potomok. Müller má z manželstva s moderátorkou Soňou Müllerovou dcéru Emu a syna Filipa. Pre Wolfovú je to prvé dieťa.

Müller a Wolfová sa zoznámili už pred 25 rokmi, keď on bol spevákom skupiny Banket a ona začínajúcou novinárkou. Dokopy sa však dali pred šiestimi rokmi v New Yorku, kde Wolfová vtedy pracovala a Müller nahrával album. Momentálne žijú v Bratislave spolu so spevákovým synom Filipom.

Rodák z Hlohovca, ktorý je na scéne už viac ako 25 rokov, počas kariéry spolupracoval s Andrejom Šebanom, Jarom Filipom, Oskarom Rózsom, Petrom Hapkom, Milanom Lasicom, Danom Bártom či Marcelom Buntajom. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby ako Nebude to ľahké, Tlaková níž, Nočná optika, Spočítaj ma, Rieka, Cigaretka na 2 ťahy, Milovanie v daždi, Štěstí je krásná věc alebo V tom istom meste.

Jeho najnovším albumom je nahrávka Ešte (2011), na ktorej syn herca Vladislava Müllera a herečky Elišky Müllerovej spolupracoval najmä s Ivanom Táslerom. Dvojica Müller - Tásler sa pri práci stretla po desiatich rokoch. Predtým hudobníci spolupracovali na Müllerovom albume 01 (2001).

Zdroj: SITA
Foto: Julo Dubravay

Súvisiaci interpreti: Richard Müller