Na Slovensku pôsobiaci spevák, tanečník a herec Thomas Puskailer zverejnil novú pieseň s názvom Don't Let Go. Uvedený singel je prvou z desiatich skladieb, ktoré chce tento rok zverejňovať na internete k voľnému stiahnutiu.

Thomas Puskailer sa rozhodol ponúknuť svoje nové skladby zdarma. Každý mesiac chce jednu z nich zverejniť na svojej oficiálnej webstránke. Prvým kúskom je tanečný singel Don't Let Go, ku ktorému by v marci mal vzniknúť aj videoklip.

Text a hlavná melódia novej skladby vznikali na trase Bratislava - New York. Puskailer totiž siahol po overenom mene a oslovil držiteľa Grammy Billa Grainera, ktorý sa podieľal aj na jeho piesni Make Believe. Okrem neho na novom kúsku spolupracoval aj slovenský producent Miroslav Vrlík.

"Je to pieseň o človeku, ktorý prechádza ťažkým obdobím. Spievam o tom, že sa o mňa môže oprieť, že mu budem pomáhať a podporovať ho. To sú totiž presne tie jednoduché, ale pritom silné slová, ktoré chce každý počuť, keď sa cíti najhoršie," uviedol spevák.

"Pop, dance a progressive sú hudobné smery, na ktoré sa v budúcnosti chcem zamerať. Momentálne počúvam rôznych tanečných producentov, na ktorých ma nasmeroval Miro. A tak čerpám inšpiráciu od ľudí ako Armin Van Buuren, Calvin Harris, Avicii alebo Paul Oakenfold," dodal Thomas Puskailer, ktorý chce ešte na jeseň tohto roku vydať nový album.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer