Martin Harich odpremiéroval minulý týždeň video k singlu Simple Song. Klip k svojej novej skladbe v štýle country natočil vlani počas svojho posledného pobytu v USA s priateľmi na mobil. Strih klipu dokončil po návrate domov o vianočných sviatkoch. Fanúšikovia tak dostanú šancu vychutnať si pravú country atmosféru malej farmy v Yorktown Heights, ktorá poslúžila na natáčanie.

"Koncerty neboli, takže tentoraz to nie je žiadny Hollywood. Dal som do toho ale srdce. Tento klip som s priateľmi v USA natočil na telefón a malý Drone a postrihal ho doma cez Vianoce ako taký malý dôkaz, že kreativita a nadšenie pre hudbu je tu stále - korona / nekorona. Je to môj "nejlowcostovější" videoklip," predstavuje Martin Harich videoklip k novinke Simple Song. Samotná pieseň, ktorá nezaprie inšpiráciu americkou country scénou, vznikla koncom minulého roka počas Martinovho pobytu v Upstate New York, kde pripravuje už niekoľko mesiacov libreto k muzikálu Christmas Carol.


Na nakrúcanie klipu spomína spevák s humorom: "Niekoľkokrát sme točili západ slnka na farme neďaleko mestečka Yorktown Heights. Keď som na pozemku farmy spieval Simple Song už štvrtý večer po sebe, prišiel majiteľ farmy a dal mi vizitku na svoju kamošku, ktorá v Nashville manažujete country kapely. Bolo to úplne ako z nejakého amerického filmu. Poďakoval som a sľúbil, že sa ozvem hneď, ako sa začne zase koncertovať. Mottom songu je: "I know - I know, it 's over soon." / "Ja viem - ja viem, čoskoro to bude za nami." A presne o to tu aj ide, aby pesnička priniesla do týchto dní radosť a hlavne nádej, že sa všetci už čoskoro stretneme na koncerte alebo aspoň v nejakej peknej kaviarni."

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Milana Bazanac Kadlčíková.

Súvisiaci interpreti: Martin Harich