Doslova v hodine dvanástej pokrstila speváčka Janais svoj druhý štúdiový album s názvom Eufória. Stalo sa tak tri týždne pred narodením jej druhého potomka – syna Tea.

Na nahrávke sa nachádza 11 skladieb - z toho tri v angličtine a dve vo francúzštine. Krstnou mamou sa stala speváčka Mária Čírová, ktorá priznala, že sa v podobnej úlohe už ocitla, no po prvý raz nemá na krste stres. "Veľmi si vážim, že som tu. Želám ti šťastie v hudbe, pretože pre mňa si nesmierne originálna speváčka. Je odvaha robiť dnes album, ale odvážnym šťastie praje," dodala Čírová a uviedla CD do života detskou penou do kúpeľa.

Záverečné práce na novom albume sa diali v čase, keď bola Janais už v siedmom mesiaci tehotenstva. Žiadne komplikácie jej to však nespôsobovalo. Dokonca na takmer mesiac odišla s celou rodinou z Bratislavy do Prešova, kde v Studio 7 nad finálnym dielom bdel producent Vlado 'Randy' Gnepa.

"Mala som bezproblémové tehotenstvá. Okrem únavy a občasnej bolesti krížov som to zvládala," povedala Janais. Zdá sa, že malý Teo bude zrejme tiež hudobne pozitívny človiečik, ako je tomu v prípade Nelky. V štúdiu vraj dobre reagoval na akékoľvek podnety. "Keď manžel nahrával gitary, mala som v bruchu diskotéku. Keď som však spievala, bol krásne tíško," smeje sa Janais.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka Janais.

Foto: Jakub Steinecker

Súvisiaci interpreti: Janais