Tvorcovia očakávaného filmu Veľký Gatsby zverejnili ďalší trailer k snímke, ktorý obsahuje ukážky z nových skladieb od Beyoncé, Lany Del Rey i Florence and The Machine. Okrem nich budú súčasťou nepochybne najnadupanejšieho filmového soundtracku roka aj mená ako Jay-Z, Jack White, Gotye, The xx alebo Emeli Sandé.

V takmer trojminútovom traileri zaznieva najprv časť coververzie piesne Back to Black od zosnulej Amy Winehouse v podaní speváčky Beyoncé a rappera Andrého 3000. Nasleduje ukážka zo skladby Young and Beautiful od americkej speváčky Lany Del Rey a po nej časť novej piesne Over the Love od britskej formácie Florence and The Machine.

Výkonným producentom hudby k filmu je manžel Beyoncé, raper Jay-Z. Okrem spomenutých interpretov budú na soundtracku aj piesne od Jacka Whitea (Love Is Blindness), Gotyeho (Hearts a Mess), will.i.ama (Bang Bang) alebo The xx (Together). Špecialitou bude coververzia hitu Crazy in Love v podaní Emeli Sandé a Bryan Ferry Orchestra.

Na soundtrack, ktorý oficiálne vyjde 7. mája, prispel aj Jay-Z, a to skladbou 100 dollar Bill. Na základnej verzii soundtracku bude 14 skladieb, tracklist nájdete pod videom. Sieť Target bude ponúkať aj špeciálnu edíciu so 17 piesňami.


Soundtrack filmu Veľký Gatsby bude obsahovať skladby:

1. Jay-Z - 100 dollar Bill

2. Beyoncé & André 3000 - Back To Black (cover piesne od Amy Winehouse)
3. will.i.am - Bang Bang
4. Fergie, Q Tip & GoonRock - A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)
5. Lana Del Rey - Young And Beautiful
6. Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra - Love Is The Drug
7. Florence and The Machine - Over The Love
8. Coco O. of Quadron - Where The Wind Blows
9. Emeli Sandé and The Bryan Ferry Orchestra - Crazy in Love (cover piesne od Beyoncé a Jay-Z)
10. The xx - Together
11. Gotye - Hearts A Mess
12. Jack White - Love Is Blindness
13. Nero - Into the Past
14. Sia - Kill and Run

Zdroj: SITA
Foto: Live Nation

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Lana Del Rey