Tina a Separ sú manželmi už šesť rokov a vychovávajú spolu dve deti. Na sociálnych sieťach speváčka pravidelne zverejňuje fotografie zo súkromia a najnovšie aj spoločnou skladbou, ktorá vyšla na raperovom novom albume OG, dokazujú, že rodinný život je pre nich tá najdôležitejšia hodnota.

Tina sa dlhé roky venovala predovšetkým úlohe matky a manželky, no teraz ju Separ nahovoril na spoločnú skladbu v spolupráci s Tomim Popovičom a jeho tímom. "Myslím si, že rodina pre nás znamená to, čo pre väčšinu ľudí. Je to obraz domova, miesto, kam sa chceš vrátiť, ľudia, ktorí ti najviac chýbajú, keď niekam odcestuješ. Jednoducho ľudia, na ktorých najviac záleží. A najmä deti. Tie sú odrazom nás, pochádzajú z našej lásky, sú neopísateľným zdrojom všetkého, čo v živote dáva zmysel," vraví raper, vlastným menom Michael Kmeť.

Skladba s názvom Všetci za jedného, ktorú od víkendu môžete počuť aj v rádiách, sa nachádza na najnovšom Separovom albume s názvom OG. Ide o jeho štvrtý sólový album, ktorého dátum vydania vyšiel symbolicky na "štvorkový" dátum - 4. 4. 2020.

"OG je skratka, ktorá sa v angličtine používa na označenie niekoho, kto niečo robí naozaj dlho, v podstate od začiatku a celému tomu veľa priniesol. V rape som od roku 2002 a od roku 2004 hrávam koncerty. Vydal som 10 nosičov a na konte mám nespočetne veľa spoluprác. Pomáham našej kultúre, ako sa dá. Jednoducho mám v rape zásluhy ako veterán a som tu tak dlho, že sa s prehľadom môžem nazvať OG," hovorí Separ.

Singel Všetci za jedného zatiaľ nebol zverejnený samostatne na Youtube. Spolu s ďalšími ukážkami skladieb si môžete kúsok zo singla vypočuť vo videosnippete albumu OG (spolupráca s Tinou začína v čase 6:03). Skladba mala premiéru v sobotu 4. apríla vo Fun rádiu, kde sa Separ o nej a albume OG rozprával so Sajfom.


Fanúšikovia, ktorí si Separov nový album objednajú, dostanú okrem samotného CD, ktorého doručenie môže kvôli mimoriadnej situácii trvať dlhšie, aj kód na okamžité stiahnutie nahrávky do počítača alebo smartfónu.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: archív Separa a Tiny