Dlhoavizovaný videoklip speváčky Kristíny k novej českej komédii Život je život si od dnes môžete pozrieť na Youtube. Zvodná rodáčka zo Svidníka si v ňom okrem filmového parťáka Ondřeja Vetchého zahrala aj so svojím tanečným partnerom z nedávno skončenej šou Tanec snov - Karolom Kotlárom.

Šarmantná speváčka svojím účinkovaním v komédii Život je život naplno využíva svoju popularitu u českých fanúšikov. V novinke režiséra Milana Cieslara sa vo svojom hereckom debute predstaví v úlohe krásnej policajtky po boku známeho herca Ondřeja Vetchého. Ako sama tvrdí, vďaka spolupráci na filme sa jej splnilo hneď niekoľko snov. Jedným z nich je aj naspievanie skladby k filmu, novinku s názvom Number one predstavila dnes spolu s videoklipom.

"Na nakrúcanie videoklipu som sa naozaj veľmi tešila, pretože naspievať titulnú skladbu k filmu a hrať vo filme patrilo medzi moje sny, ktoré sa mi postupne splnili. Nakrúcanie klipu bolo zaujímavé aj tým, že som sa vrátila do priestorov jednej z najluxusnejších reštaurácii v Prahe, kde sa filmovali scény z komédie Život je život. Tieto priestory vybral režisér videoklipu Honza Chramosta a myslím, že zvolil správnu cestu." teší sa Kristína.

Videoklip Number one nakrúcali v rovnakom čase, kedy speváčka absolvovala náročné účinkovania v šou Tanec snov. Objaví sa v ňom dokonca aj jej tanečný partner. "Nakrúcanie bolo náročné, pretože sa točilo v Prahe a v nočných hodinách. Na konci videoklipu si zahral aj môj tanečný partner z relácie Tanec snov Karol Kotlár, ktorému som tým pre zmenu ja splnila jeden z jeho snov. Keďže sme sa počas šou lepšie spoznali a náhodou sme potrebovali obsadiť jedného pekného muža na záver do videoklipu, navrhla som ho režisérovi. Karol bol príjemne prekvapený a mal obrovskú radosť aj napriek tomu, že sa nakrúcalo až do piatej o rána," smeje sa Kristína.


Herectvo ju baví, rada by naspievala aj rozprávkovú pieseň

V klipe sa objavia aj originálne zábery z filmu Život je život, ktorý sa dostane do kín už v druhej polovici mája. Kristína sa v ňom predstaví v horúcich aj v akčných scénach. Ako dodáva, chcela by v práci na filmoch pokračovať: "Potešilo by ma, keby som mohla opäť naspievať pieseň k filmu či k rozprávke a takisto by som si opäť rada zahrala, veľmi ma to baví. Keď som dostala rolu policajtky, bola som v takom očakávaní, nevedela som, akých ľudí stretnem, ako sa budem v role herečky cítiť. No musím povedať, že ma to chytilo. Ďakujem režisérovi filmu Milanovi Cieslarovi za príležitosť, dôveru a možnosť pripraviť titulnú skladbu s mojim autorský tímom."

Obľúbenú Slovenku už čoskoro čaká slovenská a česká premiéra filmu. Zároveň plánuje pracovnú cestu do Belehradu, množstvo koncertov a nahrávanie nových skladieb. Prvú, mimoriadne úspešnú "éru" svojej kariéry minulý rok uzavrela výberovkou s názvom Tie Naj s hitmi ako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Stonka alebo Jabĺčko. CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton, Navždy a Ta Ne. Posledná menovaná v domácom éteri už niekoľko mesiacov patrí k najhranejším slovenským skladbám.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Viac na www.kristinamusic.sk a www.facebook.com/kristinapelakova.

Foto: Marián Kavulič

Súvisiaci interpreti: Kristína