Americká speváčka Beyoncé zverejnila na internete novú pieseň s názvom Rise Up, ktorá sa nachádza na soundtracku animovaného filmu Kráľovstvo lesných strážcov (2013, anglický názov je Epic). S textom pomohla Beyoncé austrálska speváčka Sia a o produkciu skladby sa postarali Hit-Boy a Chase N Cashe.

31-ročná hviezda zároveň prepožičala svoj hlas Kráľovnej Tare, ktorá je v novom animáku od spoločností Twentieth Century Fox a Blue Sky Studios vládkyňou magického sveta. V dobrodružnom fantasy budú môcť diváci v pôvodnom znení počuť aj hlasy Colina Farrella, Josha Hutchersona, Christopha Waltza, Aziza Ansariho, Pitbulla, Jasona Sudeikisa, či Stevena Tylera zo skupiny Aerosmith. Snímka sa v slovenských kinách premieta od 30. mája. 

Singel Rise Up si môžu fanúšikovia zakúpiť od 5. júna prostredníctvom internetového obchodu Amazon.

Beyoncé - Rise Up

Beyoncé, ktorá momentálne pripravuje piatu sólovú štúdiovku, sa v rámci aktuálneho turné The Mrs. Carter Show po prvý raz ukázala na Slovensku. V piatok 19. apríla vystúpila na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Pripomeňte si skvelý koncert našou reportážou: Beyoncé v Bratislave: veľkolepá šou s veľkou dušou

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: AP Photo/Eric Gay

Súvisiaci interpreti: Beyoncé