Uplynulo viac ako šesť mesiacov, odkedy Selena Gomez vydala svoj posledný videoklip k skladbe Wolves. O speváčke bolo posledný rok počuť hlavne z bulváru, kvôli jej zdravotnému stavu a znovuzrodenému vzťahu s Justinom Bieberom. Brunetka však na svoju hudbu nezanevrela a pred pár hodinami zverejnila vizuál k svojmu aktuálnemu singlu Back To You.

Selena Gomez sa minulý rok musela popasovať so skutočne náročným obdobím. Čoraz úspešnejšia speváčka sa na pár mesiacov dokonca musela zo šoubiznisu stiahnuť. Nie je žiadnym tajomstvom, že 25-ročná hviezda trpí autoimunitným ochorením lupus, ktoré si minulý rok vypýtalo svoju daň. V lete sa zdravie Gomez zhoršilo natoľko, že musela podstúpiť transplantáciu obličky.

Práve vďaka zdravotným komplikáciám sa Selena opäť zblížila so svojím ex-priateľom Justinom Bieberom. Napriek vzájomnej snahe však ich vzťah nevydržal dlhšie než pár mesiacov a opäť si povedali zbohom. V skladbe Back To You rodáčka z Texasu spieva o svojom minulom vzťahu, môžeme sa teda domnievať, že slová v texte patria práve kanadskému spevákovi.

Retro príbeh aj pre nepočujúcich

V titulnej piesni k druhej sérii seriálu 13 Reasons Why síce Selena spieva o nevydarenom vzťahu, no po hudobnej stránke nejde o žiadnu baladu, z ktorej by sa vám chcelo plakať. Skladba v sebe nesie prvky dance-popu, elektropopu a country. O produkciu skladby sa postarali Trackside a Ian Kirkpatrick, ktorý s Gomez v minulom roku spolupracoval na skladbe Bad Liar. Samotné video sa nesie v príjemnom retro nádychu, ktorý je v poslednej dobe v hudobnom biznise mimoriadne obľúbený. Tomu zodpovedajú aj outfity a účes. Video možno sledovať aj ako nemý film, keďže obraz je v titulkoch doplnený o dialógy.


Video miestami môže pôsobiť absurdne až komicky, no Selena sa svojej roly zhostila perfektne a fanúšikov určite pobaví, najmä v časti, kde napodobňuje rôzne emócie. Dej sa sústreďuje na mladú dvojicu, ktorá sa spoločne vykradne z párty a utečie na ukradnutom aute. Neskôr však zisťujú, že sú hľadanými zločincami a snažia sa vyhnúť väzeniu. Gomez sa preto rozhodne auto spáliť a vrátiť sa späť na párty, kde všetko začalo. Tu sa však príbeh opäť opakuje, čím brunetka zrejem odkazuje na to, že niektoré chyby neustále opakujeme, aj keď vieme, že by sme nemali. O jej rozchodoch a návratoch k Bieberovi sa už popísalo dosť a je jasné, že novinkou narážala práve na to.

Navyše mladík, ktorý talentovanej kráske vo videu robí spoločnosť, sa na kanadského speváka aj typovo celkom podobá, takže polemizovať o tom, či mu Selena pieseň skutočne adresovala, naozaj nie je potrebné. "Chcem ťa držať, keď nemôžem, keď ležím vedľa niekoho iného. Uviazol si mi v hlave a nemôžem ťa z nej dostať. A keby som to všetko mohla urobiť znova, viem, že by som sa k tebe vrátila," odznie v refréne.

Nový album americkej speváčky by mal vyjsť ešte tento rok. Selena už dokonca potvrdila, že je hotový.

Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez