Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorú 24. júla hospitalizovali po predávkovaní drogami, je odhodlaná ďalej bojovať so svojou závislosťou. Vyjadrila sa tak v emotívnom odkaze, ktorý zverejnila prostredníctvom služby Instagram. Ide o prvý odkaz na jej sociálnych sieťach po viac ako dvoch týždňoch.

"V súvislosti so závislosťou som bola vždy otvorená. Naučila som sa, že táto choroba nie je niečo, čo časom zmizne alebo zoslabne. Je to niečo, čo musím naďalej prekonávať a zatiaľ som to nedokázala," začala Demi Lovato na Instagrame v príspevku, ktorý má za pol dňa takmer päť miliónov reakcií.

Zároveň sa v ňom poďakovala Bohu, fanúšikom, svojej rodine a tímu, a tiež zamestnancom nemocnice Cedars-Sinai. "Teraz potrebujem čas na liečenie a musím sa sústrediť na triezvosť a cestu k zotaveniu. Nikdy nezabudnem na lásku, ktorú ste mi prejavili, a teším sa na deň, keď si budem môcť povedať, že som sa dostala na druhú stranu. Budem ďalej bojovať," uzavrela.

Podľa najnovších správ Demi Lovato prepustili z losangeleského zdravotníckeho centra Cedars-Sinai v sobotu a následne ju súkromným lietadlom odviezli na odvykacie liečenie do zariadenia mimo Kalifornie. Zatiaľ podľa TMZ nie je jasné, ako dlho tam bude, údajne by to malo byť minimálne 30 dní. 25-ročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku bola už v roku 2010 na liečení v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami. Odvtedy otvorene hovorí o svojom boji s alkoholom a drogami.

Urobila tak aj v nedávno vydanom singli Sober, v ktorom fanúšikom aj celému svetu priznala, že opäť prepadla závislosti. Skladbu uviedla na trh spolu s lyric videom 21. júna. Vtedy ešte nikto netušil, že jej stav bol natoľko vážny, že o niečo vyše mesiaca kvôli drogám takmer prišla o život.


Zdroj: SITA (Billboard.com, Instagram.com/ddlovato, archív)
Foto: Facebook.com/demilovato

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato