Anglická speváčka Jessie Ware čaká druhé dieťa. Tridsaťtriročná rodáčka z londýnskeho Hammersmithu vo štvrtok prostredníctvom Instagramu zverejnila fotografiu, na ktorej jej vidieť tehotenské bruško s popisom "...a ďalšie novinky". Deň predtým pritom predstavila novú pieseň Overtime, ktorá je jej prvým singlom od roku 2017.

Ware s manželom Samom Burrowsom už spoločne vychovávajú dvojročnú dcérku, ktorá prišla na svet v septembri 2016. Dvojica, ktorá je spolu od svojich osemnástich rokov, sa zosobášila v auguste 2014.


Jessie Ware vydala debutový album Devotion v auguste 2012. Nahrávka sa dostala v UK Charte na piate miesto a speváčke vyniesla nomináciu na Mercury Prize. Nasledovali štúdiovky Tough Love (2014) a Glasshouse (2017), ktoré sa v UK Charte takisto dostali do top 10. Jej skladba Meet Me in the Middle sa objavila na soundtracku filmu Päťdesiat odtieňov sivej (2015) a nahrávka Till The End zase doplnila hudobný sprievod snímky Predtým, ako som ťa poznala (2016). Interpretka má na konte aj päť nominácií na MOBO Awards alebo štyri nominácie na BRIT Awards.

Zdroj: SITA (People.com, archív)
Foto: Facebook.com/jessiewaremusic

Súvisiaci interpreti: Jessie Ware