Na obrazovkách televízie Markíza sa už pár týždňov vysiela ďalšia séria obľúbenej hudobno-zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Jednou zo súťažiacich je aj sympatická herečka Mária Bartalos, ktorá sa v poslednom kole popasovala s premenou v americkú R&B speváčku Ciaru.

Tvoja tvár znie povedome sa na slovenských obrazovkách stretla už od prvej série s obrovským úspechom. Premenu vo svetoznáme hviezdy si v predošlých vydaniach populárnej šou vyskúšali napríklad Emma Drobná, Mária Čírová, Lina Mayer či Martin Harich. O známe mená nie je núdza ani v práve prebiehajúcej štvrtej sérii. Jednou z jej hlavných hviezd je Mária Bartalos (donedávna Havranová).

Keď sa známa seriálová herečka dozvedela o tom, že si zaspieva skladbu Level Up od americkej dračice Ciary, najskôr zostala v šoku. Neskôr sa však rozhodla vyzvať ľudí z celého Slovenska, aby natočili video, kde tancujú na refrén tejto skladby. Internet tak zaplavili videá pod hashtagom #LevelUpMary. Napriek tomu, že ide len o pár mesiacov starú pieseň, ktorá v slovenskom éteri veľa vody nenamútila, sociálne siete okamžite začali zaplavovať videá nadšencov z celého Slovenska. Na výzvu od mladej herečky reagovali aj speváčky Dominika Mirgová, Tereza Mašková, Barbora Švidranová či Tomáš Bezdeda.


Čo na to Ciara?

Povzbudená podporou sa Mária Bartalos s energickou tanečnou skladbou v štvrtom kole popasovala naozaj výnimočne. Na pódiu sa nestratila ani v zástupe sexi tanečníčok a spoločne odtancovali choreografiu z oficiálneho videoklipu americkej speváčky. Navyše herečka popri náročnom tanečnom výkone celkom obstojne stíhala aj spievať a za svoje vystúpenie sa rozhodne nemusí hanbiť. Zaujímavosťou je, že táto jej premena sa prostredníctvom Instagramu dostala aj k samotnej Ciare, ktorej sa vystúpenie zjavne páčilo, keďže mu dala svoj "like".


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/TvojaTvarZniePovedome