Malo to byť jarné turné. Potom jesenné, no vzápätí bolo zrušené druhýkrát. Po troške tradičného slovenského chaosu a vďaka zmierneným nariadeniam pre október dostalo finálny prívlastok - limitované. Znie to exkluzívne a tak to aj je. Na každom koncerte bude totiž maximálne 40 divákov.

Koronakríza so sebou prináša neľahké výzvy, ale čas ukazuje, že sa musíme učiť bezpečne žiť a nezanedbávať ani výživu pre našu dušu. Hudba a umenie za ostatného pol roka inkasovali neľahké údery. Andrej Šeban však čas koronakrízy dokonale využil - nahral a vydal svoju nový pesničkový album Rock and Roll z Rači, ktorý vyšiel v polovici septembra vo vydavateľstve Slnko Records.

Pesničky z neho aj staršiu tvorbu predstaví na sérii koncertov, ktoré budú okorenené o technologickú špecialitu - kvadrofonický (priestorový) zvuk.

Andrej Šeban - Kvadrofonické turné 2020:

15. 10. - Banská Štiavnica, Kino Akademik
16. 10. - Nové Zámky, Dom kultúry
21. 10. - Bratislava, SD NIVY (Kino Nostalgia)
22. 10. - Martin, Bar Museum *
23. 10. - Prievidza, Regionálne kultúrne centrum

* Pôvodne bol v danom termíne plánovaný koncert v Poprade, ktorý bol však z rozhodnutia primátora ku dňu 5. 10. 2020 zrušený.

Všetky koncerty začínajú o 20:00. 
Vzhľadom na pandemické opatrenia je kapacita každého vystúpenia limitovaná na 40 vstupeniek. Zabezpečené bude striedavé sedenie. Organizátori prosia návštevníkov, aby dodržiavali odporúčanie: rúško, hygiena, odstup. Koncertné sály budú pred podujatím dezinfikované.

Turné je realizované s finančnou podporou Fondu na podporu umenia.

Vypočujte si album Rock and Roll z Rači na Deezeri:



Informácie a vizuál redakcii Hudba.sk poskytol hudobníkov manažér Tomáš Lukačka. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Ivan Zubal

Súvisiaci interpreti: Andrej Šeban