Kapela IMT Smile a Umelecký súbor Lúčnica sa už v decembri predvedú na pódiách v Bratislave a Košiciach v rámci spoločných predstavení Made in Slovakia. Z pôvodne plánovaných dvoch vystúpení však bude napokon až päť!

V bratislavskej Incheba Expo Aréne a košickej Steel Aréne predstavia divákom jedinečný program, v ktorom bude účinkovať až 70 muzikantov a tanečníkov pod vedením režiséra Jána Ďurovčíka. Spojenie dvoch odlišných hudobných žánrov a prísľub veľkolepej šou zaujalo fanúšikov natoľko, že prvé predstavenie v Bratislave bolo vypredané takmer okamžite. Vyše mesiac pred premiérou sú už takmer vypredané aj lístky na druhé bratislavské predstavenie, ako aj košická Steel Aréna. A záujem stále neutícha.

Lúčnica a IMT Smile preto pridávajú v Bratislave už tretie a v Košiciach druhé predstavenie.  V hlavnom meste vystúpia 13., 14. a najnovšie aj 15. decembra. V metropole východu sa s týmto programom predstavia 18. aj 19. decembra. 

Obrovský záujem prekvapil aj samotného lídra IMT Smile, Ivana Táslera: "Úprimne priznávam, že keď sme spúšťali predaj vstupeniek na naše spoločné predstavenia s Lúčnicou, dosť sme si verili, že by sa nám podarilo v Bratislave naplniť aj dve predstavenia. Ale že budeme pre obrovský záujem pridávať tretiu Inchebu a dokonca druhé predstavenie v košickej Steel Aréne, v to sme nedúfali ani v najtajnejších snoch. Je to pre nás česť a zároveň obrovský záväzok voči fanúšikom, že šou, ktorú im predvedieme, bude pre všetkých nezabudnuteľným zážitkom."

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Anna Tásler-Onderková, PR manažérka projektu IMT Smile a Lúčnica. Viac na www.facebook.com/imtlucnica.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile