Populárna speváčka Kristína počas tohtoročnej jesene zverejňuje nové klipy ako na bežiacom páse. Po dvoch videách k singlom z jej tohtoročného albumu Mať srdce, ktorý vyšiel ešte na začiatku leta, prichádza tentoraz s úplne novou pesničkou. Tú naspievala pre nový česko-slovenský film Tri želania.

Filmová novinka, ktorá sa do kín dostane 7. decembra, je rozprávkovým príbehom zasadeným v období na konci 20. storočia, ktorý poeticky rozpráva "o trápeniach prvej lásky a skutočných kúzlach". Titulná skladba názvom Sympatie vyšla z autorskej dielne speváčkinej osvedčenej dvojice - text napísal Kamil Peteraj a hudbu Martin Kavulič.

V repertoári Kristíny patrí novinka do kategórie ľahších piesní. Skladba veselo a energicky opisuje najmä prvé momenty lásky, keď medzi dvojicou ešte len preskočí iskra. Refrén s trendovým tanečným zvukom pôsobí priam "kolotočársky", dokonca ho sprevádzajú aj kolotoče vo videoklipe. V ňom sa aj samotná Kristína v rôznych outfitoch krúti okolo svojej osi a môžete vidieť aj množstvo záberov z filmu, v ktorom zjavne nie je núdza o dramatické pády.


"S radosťou som prijala ponuku od koproducenta Promea Comunication naspievať titulnú pieseň do vianočného rozprávkového príbehu Tri želania. Skôr, než sme začali tvoriť pesničku, mala som možnosť pozrieť si film a bola som veľmi príjemne prekvapená a nadšená predovšetkým z mladých hercov, ktorí to zahrali veľmi prirodzene a autenticky," vyznala sa Kristína Peláková, ktorá má sama už skúsenosti s hraním vo filmoch. V tomto prípade zostala jej spolupráca iba v hudobnej rovine, o to viac si však vychutnala nakrúcanie videoklipu k titulnej piesni.

"Cítila som sa veľmi príjemne v šatách, ktoré mi pripravila Jana Gavalcová, a vizáži Lucky Ružovej. Samotný klip obsahuje zábery z filmu, ktoré sa striedajú s dokrútenými scénami v priestoroch Luxury Hall v Bratislave. O dokrútenie sa postaral produkčne Mayo Hurajt a režisérsky sa toho ujal Roman Gregorička," dodáva Kristína.

Kristína a Roman Gregorička, nakrúcanie videoklipu Zdroj: Marián KavuličKristína s režisérom Romanom Gregoričkom - viac fotiek z nakrúcania

Snímka Tri želania má potenciál osloviť nielen deti, ale aj ich rodičov - jednoducho všetkých, ktorí si dokážu vychutnať rozprávkové kúzlo. Kristína k nim podľa vlastných slov patrí tiež.

"Teším sa, že som hudobnou súčasťou tohto filmu, ktorý má veľmi peknú myšlienku a ešte krajší odkaz pre ľudí. Verím, že aj táto rozprávka zaujme čestné miesto medzi klasickými rozprávkami, na ktoré sa najmä v období Vianoc všetci tešíme," uzatvára Kristína.

Ďalšie články o novinkách Kristíny:

Kristína zafarbila Bratislavu prírodnými motívmi. Pozrite si videoklip Mať srdce

Kristína pokrstila multiplatinový album Mať srdce a zverejnila klip, ktorý vás očarí

Vsádza Kristína na osvedčené šablóny alebo ponúka na novinke niečo viac? (recenzia)

Trailer filmu Tri želania:


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili a doplnili. Viac sa o novinkách a ďalších aktivitách Kristíny dozviete na oficiálnych stránkach www.kristinamusic.sk a www.facebook.com/kristinapelakova.

Foto: Youtube (koláž Hudba.sk), Marián Kavulič (foto z nakrúcania)

Súvisiaci interpreti: Kristína