Ubehol len mesiac od finále pesničkovej súťaže Košického zlatého pokladu a jej víťaz, skupina Sanchez Amsterdam, prichádza s novou piesňou s názvom Nič viac. Modernú rockovú skladbu plnú energie formácia zverejnila spolu s videoklipom.

Pred mesiacom sa kapela Sanchez Amsterdam zúčastnila na celoslovenskej súťaži Košický zlatý poklad 2021, kde z 236 skladieb vyhrala prvé miesto so skladbou Motýle. "Doteraz sa veľmi tešíme z tohto úspechu. Skladbu Nič viac sme mali pripravenú už počas súťaže KZP, no dotáčali sme k nej klip, ktorý si už konečne môžte pozrieť na našom Youtube," hovorí gitarista Marek Kocák.

Pesničkovú súťaž kapela vyhrala s romantickou pop rockovou skladbou, no teraz s novinkou ukazuje, že je jej blízky aj tvrdší rockový zvuk.


Nový singel je predzvesťou tretieho albumu skupiny, ktorého dokončenie a vydanie je prioritou pre rok 2022. "Dlho sme o albume uvažovali v kapele, no myslím si, že po finále v Košiciach sa to zlomilo a povedali sme si 'OK, poďme na to'. Skladba Nič viac sa bude nachádzať na pripravovanom albume aj spolu so skladbami Motýle či Noc pre nás dvoch," prezrádza spevák Dávid Maniaček.

Členovia skupiny sa už dohodli aj na názve novej štúdiovky, no zatiaľ si ho nechávajú pre seba. Odporúčajú sledovať profily Sanchez Amsterdam na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, kde sa v blízkej dobe dozviete viac.

Redakciu Hudba.sk informovala kapela Sanchez Amsterdam. Správu sme upravili.

Foto: archív skupiny