Skupina Peter Bič Project uzatvára rok 2022 krásnou verziou piesne Tichá noc. Okrem toho si pred pár dňami prevzala ocenenie Platinový album za album Hlava, ktorý vyšiel pred trinástimi mesiacmi.


"Posledné roky, asi čím som starší, vnímam Vianoce omnoho intenzívnejšie. Sú krásne a mám ich rád," hovorí Peter Bič a k sympatickej novej verzii Tichej noci dodáva: "Je to aj poďakovanie všetkým fanúšikom, ktorí sa na nás prišli pozrieť, vypočuť. Tých koncertov nebolo málo, preto poďakovanie patrí všetkým, ktorí prispeli k tomu, že tento rok bol naozaj náročný, ale pekný." 

"K pesničke sme pripravili aj vianočný videoklip a už pri jeho natáčaní som sa veľmi tešila na Vianoce. Takže budú vlastne dvakrát," dodáva s úsmevom speváčka Viktória Vargová.


"Do Vianoc nás čaká ešte zopár koncertov, potom nasleduje oddych, čas pre tých najbližších a začiatkom marca vyrazíme na turné," dopĺňa Peter Bič. Od polovice marca 2023 bude skupina koncertovať v Prešove, Humennom, Prievidzi, Zvolene, Martine, Bratislave, Žiline, Dolnom Kubíne a Košiciach.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Peter Bič Project