Už 10. februára odštartuje na televíziách Markíza a Nova tretia séria šou The Voice Česko Slovensko. Jej súčasťou bude aj Jana Kirschner, ktorá je súčasťou porotcovskej štvorice spolu s Vojtěchom Dykom, raperom Kalim a spevákom skupiny Kabát Josefom Vojtekom. Speváčka vraví, že sa so súťažou vracia do sveta, z ktorého pred rokmi sama dobrovoľne odišla.

"Je to milá povinnosť, ktorá ma dostala do úplne iného sveta. Teším sa, že mi do života prišli trocha iní ľudia a nahliadla som do úplne iného sveta, z ktorého som dobrovoľne odišla pred pár rokmi. Povedala som si vtedy, že nechcem robiť mainstream. Teraz však prišla výzva, v živote treba povedať áno aj na iné veci a treba si to skúsiť. Musím poklepať, ale zatiaľ je to super," hovorí Jana Kirschner, ktorá len pred pár dňa zverejnila novinku Dunaj. Pesnička je titulnou skladbou k filmu režiséra Teodora Khuna Ostrým nožom


Talenty a rýchle rozhodnutia 

Na včerajšej premiére filmu sa však zúčastniť nemohla, kedže nakrúcanie The Voice Česko Slovensko je v plnom prúde. Za päť dní videli kouči skoro 120 prihlásených. "Musím povedať, že ma prekvapilo, napriek tomu, že je veľa speváckych a talentových súťaží na Slovensku a v Čechách, tak stále bolo čo objavovať. Prišli ľudia s nefalšovaným talentom, ktorý sa nedá nikde naučiť ani vyštudovať, s tým sa musíte narodiť. Je ich tam pár s hviezdnym potenciálom," prezrádza speváčka a už teraz priznáva, že má pár talentov v hľadáčiku. "Mám tam niekoľko zaujímavých chalanov, z čoho sa veľmi teším. Mám totiž pocit, že dobrý pesničkár by sa na Slovensku či v Čechách zišiel, pesničkárov nikdy nie je dosť," dodáva. 

Formát tejto šou si vyžaduje veľmi rýchle rozhodnutia - porotcovia, a zároveň budúci koučovia účastníkov kastingu, majú len krátkych 90 sekúnd na to, aby sa rozhodli, či sa daného speváka či speváčky ujmú. Neskorá reakcia porotcov už pripravila o postup Annu Hortovú z Novej Dubnice. Nikto z porotcov počas určeného času nezareagoval, a tak Anna v šou skončila, a to aj napriek tomu, že všetci sa zhodli, že jej výkon bol výborný. Jana Kirschner následne vybehla zo štúdia za dievčaťom, aby jej povedala, že "bola super". Čas sa však nedá vrátiť späť a šou musí pokračovať. Dianie v The Voice Česko Slovensko budú môcť diváci sledovať od 10. februára na Markíze a Nove. 


Zdroj: TASR, Hudba.sk
Foto: TV Markíza

Súvisiaci interpreti: Jana Kirschner