Viera Šusteková vydáva album Svetlo v nás, na ktorom spolupracovala s českým hudobníkom a spevákom Mišom Leichtom zo skupiny COP, s ktorým už spolupracovali na jednom z jeho projektov a po dlhšej odmlke sa rozhodli naspievať zopár dvojjazyčných duetov. A práve titulnou piesňou ich spoločného projektu je duet Svetlo v nás.

Texty a hudba sú z produkcie Viery Šustekovej a gitaristu Petra Kavického. Na albume, ktorý sa nesie v štýle amerického country, nájdu poslucháči úplne novinky i skladby, ktoré dostali nový hudobný šat zo speváčkinej rannej tvorby. Hostia, ktorých si Vierka pozvala sú profesionálni hudobníci - Tamás Belicza (basa), Richard Banský (bicie, flauta a spev), Roman Ziaťko (dobro) a Peter Kavický (gitara, spev). Hlavným hosťom je už spomínaný český hudobník a spevák Mišo Leicht. Na albume sa nachádzajú aj dve inštrumentálne skladby, ktoré sú z dielne Petra Kavického.

Vierku môžu najmä diváci poznať z predstavení interaktívneho divadla Fifo A Vierka, v minulosti bola členka Záhoráckeho divadla, ďalej účinkovala ako herečka v televíznych seriáloch Búrlivé víno, Rodinné prípady, Divoké kone, Susedské prípady a po novom Súdna sieň - nové prípady a mnohé ďalšie.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Viera Šusteká. Text správy sme upravili.