Hitový singel s názvom Flowers od americkej speváčky Miley Cyrus rozbil svetové hitparády a dominantné postavenie má aktuálne aj na streamovacích platformách. Prerobilo ho už viacero interpretov a svojej coververzie sa dočkal aj na Slovensku. Postarali sa o ňu speváčka Nika Barlak, známa aj z vokálnej skupiny For You, spolu so spevákom a skladateľom Jurajom Zaujecom.


"Keďže je táto pieseň určená pre ženy, a vraví o tom, že si v živote poradíme aj samé, musela som samozrejme upraviť text pre Juraja. Všimla som si, že v jednej piesni od Bruna Marsa, píše Bruno o tom, že sa mal o ženu viac snažiť / viac o ňu bojovať. Prekvapilo ma, že použil dokonca podobné slová ako Miley. Tak mi napadlo, že by to mohlo spolu sedieť. Inšpirovala som sa, použila som zopár slov z jeho piesne, a sedí to. Vznikol super duet," smeje sa Nika Barlak.

"Cover sme zahrali naživo u mňa v štúdiu. Išlo nám to ako keby sme sa už poznali desať rokov," vysvetľuje Juraj Zaujec. "Nika má skvelú spevácku techniku, krásny hlas a neskutočne spieva. Dokonca hrá na klavíri a pomáha so spevom aj mnohých známych hercom aj spevákov. Teším sa, že je na scéne takáto talentovaná hudobníčka," dodáva Zaujec.


Informácie a fotografie redakcii poskytol redakcii Hudba.sk Peter Roško. Text správy sme upravili.