Spevák Robo Opatovský, ktorý oslavuje už 20 rokov na hudobnej scéne, dnes predstavuje svoj nový singel Posteľné kráľovstvá. Jeho partnerkou v intímnom čiernobielom videoklipe je krásna modelka Mária Zelin, s ktorou sa pozná už roky. Pozrite si klip v premiére na Hudba.sk.

Nový singel Posteľné kráľovstvá je vo viacerých smeroch iný, ako predošlá Robova práca. Hudbu si zložil sám, ale k ostatnému si tentoraz prizval celkom nový tím. Text má na svedomí Martin "Fefe" Žúži zo skupiny Hex, producentom novej skladby je Marek Rakovický z kapely Lavagance, s ktorým v štúdiu LVGNC na novinke pracoval aj Tomáš Löbb z formácie Jamestown.

Klip opäť nakrúcal Robov dvorný režisér, talentovaný Samo Hindy, a spevák si v ňom zahral po boku krásnej modelky. "Bolo to naozaj zábavné! V klipe to síce nie je vidieť, ale pri nakrúcaní sme zažili mnoho komických situácií. Majka bola veľmi bezprostredná a situáciu nám uľahčilo i to, že sa už roky poznáme. To, aby účinkovala v tomto klipe, bola moja voľba. Je to krásna žena, úspešná, ale na druhej strane baba úplne do pohody, žiadna namyslená celebrita!" chváli kolegyňu Robo Opatovský, ktorý sa pôvodne v klipe vôbec nemal objaviť.

V prvom pláne som mal spievať iba synchróny, v klipe som nemal vôbec účinkovať. Akonáhle sa mi však podarilo dohodnúť sa s Máriou, súhlasil som, že zahrám jej partnera. Akurát som mal podmienku, že nemôže byť priamy záber na mňa. Chcel som, aby sa celý dej točil okolo Majky a ja budem iba komparzista," vysvetľuje s úsmevom. Spoluprácu si pochvaľuje aj Mária Zelin. "Pesnička Posteľné kráľovstvá je perfektná! Je to ten druh songu, pri ktorom si v aute určite pridám hlas. S Robom sa mi natáčalo super. V tej posteli sme neboli spolu nejako dlho, za dve hodiny sme to mali nakrútené. Dobre si rozumieme, dopĺňali sme sa rôznymi spontánnymi nápadmi. Napríklad - oproti posteli bola záclona, tak mi napadlo, že by bolo pekné, ak sa do nej zabalím. Robo mal zase nápad s knižkou," dodáva Mária Zelin.


"Pesnička je pohodová, klip s ňou fantasticky korešponduje. Hneď ako som počul finálnu verziu, vedel som, že to bude čiernobiely klip so spomalenými zámermi. Že bude o tom, ako si milujúci pár užíva chvíle pohody, lásky, porozumenia. Pieseň je o miestach, kde sme jeden pre druhého, v bezpečí. Aj keď nás trápia veci, ktoré sa dejú okolo nás - politika, vojny, negatívne správy. Spolu s teamom MasahiFilms sme k piesni nakrútili videoklip, aký ešte nemám. Natáčalo sa v apartmáne hotela NH Gate One. Režisérom a kameramanom bol mladý, talentovaný a veľmi kreatívny Samko Hindy, ktorý je už mojim dvorným režisérom," uzatvára Robo Opatovský .

44-ročný spevák sa už teší, ako budú fanúšikovia reagovať na nový singel naživo. Zaspieva ho aj na turné, ktoré štartuje už o pár dní - v piatok 11. marca v Novom Meste nad Váhom.

Robo Opatovský tour 2016:

11. 3. - Nové Mesto nad Váhom, Blue Note  
12. 3. - Prievidza, Woodstock  
17. 3. - Bratislava, Rock Cafe   
18. 3. - Topoľčany, CaféBar Sway   
26. 3. - Piešťany, Kursalon   
9. 4. - Banská Štiavnica, Trotuar Cafe   
14. 4. - Nitra, Music a Cafe  
20. 4. - Košice, Jazz Club   
21. 4. - Prešov, Bizarre  
22. 4. - Michalovce, Zlatý býk  
23. 4. - Humenné, MsKS - Estrádna hala    
28. 4. - Modra, Elesko Wine Park   
29. 4. - Žarnovica, Cukráreň Alžbetka

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach interpreta www.roboopatovsky.com a www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage.

Foto: Mako Hindy

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský