Spevák Robo Šimko a jeho skupina Massriot sú na scéne už 14 rokov. Minulý rok sa po menšej koncertnej prestávke, ktorú využili na tvorbu a vydanie albumov III a Niečo sa deje, vrátili na koncertné pódiá, aby predstavili svoje novinky. Teraz sa na šnúru po Slovensku vyberu opäť v rámci turné, ktoré nazvali Ako Fénix.

Kapelu bolo počas roka 2018 možné vidieť aj v rámci letných festivalov a iných podujatí. Partia rockerov okolo speváka známeho aj z tretej série Slovensko hľadá SuperStar, nelení ani tento rok a koncertuje. Aj preto si pre svojich fanúšikov prichystala ďalšie turné. "Na pomenovanie nového tour sme vyhlásili súťaž na sociálnej sieti a názov Ako Fénix sa nám páčil najviac. Je to názov jednej z piesní na našom najnovšom albume a nesie v sebe obrovské posolstvo, ktoré je jednou z hlavných ideí skupiny," povedal na margo názvu turné najnovší člen skupiny Massriot, basgitarista Michal Mitrík.


Turné si fanúšikovia skupiny budú môcť vychutnať v deviatich slovenských mestách a opäť aj na jednom zahraničnom koncerte v anglickom Londýne. "Veľmi sa tešíme na naše turné, na ktorom opäť povstaneme z popola ako legendárny Fénix. Tešíme sa na Londýn, ale nie menej aj na ostatné mestá, kde sme zvyknutí na úžasné publikum a takisto na dve nové koncertné zastávky. Tentokrát zahráme aj v Spišskej Novej Vsi a Strážskom," poznamenal na záver líder skupiny Robo "Ropko" Šimko.  

Zoznam koncertov v rámci turné Ako Fénix:

16. 3. - Rožňava, 100p
23. 3. - Spišská Nová Ves, eLAra
29. 3. - Strážske, Lemon café
30. 3. - Revúca, Mamut
5. 4. - Sabinov, Zelený Strom
6. 4. - Stará Ľubovňa, Kolkáreň
13. 4. - Londýn (UK), Ahir Lorenzo's
26. 4. - Bratislava, Zbrojnoš
27. 4. - Nitra, Music a cafe
3. 5. - Michalovce, Námestie  


Redackiu Hudba.sk informoval PR manažment skupiny Massriot. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Robo Šimko & MassRiot