Skupina Kryštof ukončila českú časť svojho megaúspešného turné a už zajtra, 8. apríla, sa presunie do slovenských klubov. Svoje Srdcebeat SK club tour 2016 odštartuje v nitrianskom klube Nájomná jednotka 210. Predstaví tu novú šou inšpirovanú halovými koncertmi, na ktorej odznejú skladby z ostatného albumu Srdcebeat aj známe hity.

Českú časť klubového turné, ktorá pozostávala zo štrnástich koncertov, vypredali Kryštof v priebehu jediného dňa. Séria koncertov na Slovensku počíta s piatimi vystúpeniami, z ktorých tri sú aktuálne vypredané. Hoci malo ísť pôvodne len o menšie koncerty v kluboch, pre obrovský záujem sa bratislavské vystúpenie presunulo z pôvodného Ateliéru Babylon do väčších, halových priestorov Incheby. Kapela teda v hlavnom meste 15. apríla ponúkne takú šou, akú mohli zhliadnuť českí diváci minulý rok napríklad v pražskej O2 Aréne.

Kryštof sľubuje, že fanúšikovia sa môžu tešiť na projekcie, nový dizajn scény aj niektoré špeciálne efekty. "Singel Ty a já patrí medzi najhranejšie piesne v slovenských rádiách, a tak sme sa rozhodli vyskúšať slovenské kluby, či zafungujú podobne ako tie naše. Rovnako ako v Českej republike chceme na koncerty preniesť rad prvkov z toho halového, podobne ako to bolo v období albumu Inzerát," uvádza kapela na svojej oficiálnej stránke. Kryštof na turné predstaví nielen svoje najväčšie hity, ale aj piesne z albumu Srdcebeat, ktorý je v Českej republike už šesťkrát platinový.

Koncerty Srdcebeat SK club tour 2016

08.04. - Klub Nájomná jednotka 210, Nitra
12.04. - Dom odborov, Žilina
13.04. - Piano club, Trenčín
15.04. - Incheba Expo Aréna, Bratislava
16.04. - Piano club, Trenčín


Text: Hudba.sk (zdroj: Krystof.net)
Foto: Katarína Orešanská

Súvisiaci interpreti: Kryštof