Prvý koncert z avizovaného turné českej zlatej slávice Lucie Bílej a medzinárodne uznávaného orchestra Cigánski diabli, ktorý sa konal v Nitre, mal kuriózny začiatok. Odštartoval totiž 20-minútovou talkshow 49-ročnej speváčky.

Dôvodom zmeny dramaturgie koncertu bolo poškodenie violončela Silvie Šarköziovej, ku ktorému došlo len pár minút pred koncertom. Lucie Bílá však nečakanú situáciu zvládla bravúrne a počas svojej prvej talkshow na Slovensku oplývala humorom, šarmom a charizmou.

Samotný koncert tak odštartoval vo vynikajúcej nálade a vypredané hľadisko dostalo za svoj neutíchajúci potlesk v závere dve série prídavkov. Hlavná hviezda sa už teraz nemôže dočkať ďalších vystúpení, ktoré sa odohrajú v auguste a v septembri v ďalších štyroch zastávkach na Slovensku.

"Na spoločných koncertoch s Cigánskymi diablami prežívam vášeň a temperament. Je to zážitok. Ďalší zo svetov, ktoré milujem. Príďte za nami, máme pre vás plnú náruč energie," pozýva speváčka, ktorá sa toto leto na Slovensku predstaví aj s metalovou legendou Arakain. S tou vystúpi napríklad v sobotu 25. júla na Cibula Feste v Holíči.

Ďalšie koncerty Lucie Bílej a Cigánskych diablov:
 
4. 8. - Jaslovské Bohunice, amfiteáter 
5. 8. - Nemšová, Dom kultúry 
15. 9. - Trnava, športová hala
16. 9. - Žilina, tenisová hala 
18. 9. - Šala, športová hala

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Lucie Bílá s Cigánskymi diablami v Nitre Zdroj: PR

Zdroj: PR článok

Súvisiaci interpreti: Cigánski diabli, Lucie Bílá