Český spevák Tomáš Klus a jeho Cílová skupina už onedlho odohrá v rámci Proměnamě Tour tri koncerty na Slovensku. Záujem fanúšikov je však taký veľký, že hudobník pridáva ďalších päť vystúpení, ktoré sa odohrajú na jeseň. Medzitým bude Klus aj hviezdou piešťanského festivalu Lodenica.

V rámci pôvodne ohlásenej letnej časti turné vystúpi Tomáš Klus už 13. augusta v pezinskom amfiteátri. 19. a 20. augusta ho zas čakajú koncerty na východe v Humennom a v Košiciach. Vďaka veľkému záujmu sa však český spevák na Slovensko vráti v novemberi, kedy zavíta do Levíc, Žiaru nad Hronom, Martina, Partizánskeho a Nového Mesta nad Váhom.

"Počas májového turné Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny sa ozývali jeho fanúšikovia z celého Slovenska, že by ho radi videli aj v ich regiónoch. Práve preto boli pridané ďalšie koncerty v Pezinku, Košiciach a v Humennom. Rozhodli sme sa však, že Tomášove turné rozšírime ešte o ďalšie miesta, a preto zavíta aj do ďalších piatich okresných miest," uviedol Branislav Holička z agentúry Trio Production, ktorá turné organizuje.

Tomáš Klus už onedlho vystúpi aj na festivale Lodenica, ktorý sa uskutoční od 28. do 30. augusta v Piešťanoch. Trojdňové lístky na toto podujatie sú v predaji v sieti Predpredaj.sk za cenu 19 €. Vstupenky však môžete vyhrať aj v našej súťaži, ktorá potrvá už len do pondelka.

Tomáš Klus - Proměnamě Tour (slovenské koncerty):

13. 8. - Amfiteáter, Pezinok
19. 8. - Amfiteáter, Humenné
20. 8. - Infiniti Aréna, Košice

29. 8. - Lodenica, Piešťany (predpredaj)

18.11. - Športová hala, Levice
19.11. - MsKC, hlavná sála Žiar nad Hronom
21.11. - Športová hala, Martin
22.11. - Športová hala, Partizánske
24.11. - Športová hala, Nové Mesto nad Váhom

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Dodo Mikláš z Access Production. Text článku bol upravený a doplnený redakciou.

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus