Začiatkom septembra prichádza Milo Kráľ opäť s novým videoklipom, ktorý nesie rovnaký názov ako jeho nový album - A predsa sa točí. Ako prezradil, pieseň, v ktorej si aj zarapoval po boku Aleny Pajtinkovej, sa nahrávala ako jedna z posledných. Vo videoklipe účinkuje viac ako 20 spevákových hereckých kolegov a kolegýň.

"Klip vznikal súbežne s nahrávaním piesne. Okrem nahrávania v štúdiu zachytáva posledné dni nakrúcania seriálu Nový život. Hrajú v ňom herci zo seriálu a aj štáb. S láskavým dovolením šéfa projektu Paľa Polnera a režiséra Jana Nováka (účinkuje v klipe aj v piesni), sme mohli 'točiť' v reálnom ateliéri. S kameramanom Vladom Strakom sme si vyslovene kradli zábery a potom z nich vyskladali tento klip. Odhaľujeme v ňom zákulisie, proces výroby seriálu a množstvo ľudí, ktoré sa na ňom podieľa. Je to v podstate obrazová koláž, ktorá v spojitosti s textom a ironickým charakterom piesne snáď vytvára nejaký význam. Ďakujem všetkým účinkujúcim, snáď ich to skôr poteší ako nahnevá," hovorí s úsmevom autor hudby, textu a režisér videoklipu i samotný interpret Milo Kráľ.


V klipe sa objavili jeho kolegyne Barbora Švidraňová, Alžbeta Stanková, Zuzana Norisová, Lucia Vráblicová, Janka Zednikovičová a Janka Oľhová a kolegovia Kamil Mikulčík, Janko Jackuliak, Alexander Bárta, Ondrej Kovaľ, Jan Novák, Róbert Mankovecký, Jozef Vajda, ale aj Simona Kollárová, Helena Krajčiová, Michaela Drotárová, Henrieta Mickovičová, Ján Dobrík, Max Bolf, Tomas Kamenár, Juraj Loj a štáb seriálu Nový život. Zaujímavosťou je, že v rámci samotnej skladby k výsledku prispel aj Strapo, ktorý mal na starosti "rap koučing". Ako totiž poznamenal Milo Kráľ, na poli rapu je úplný začiatočník.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Anka Olvecká. Tlačovú správu sme upravili.