Obľúbená benefičná akcia Hudba bez bariér mení miesto konania! Z dôvodu väčšieho záujmu o koncert a zvýšenia kvality akcie sa organizátori rozhodli, že sa 14. septembra uskutoční na novom mieste s názvom Skalné sanktuárium Božieho milosrdenstva na vrchu Butkov nad obcou Ladce.


Na koncerte, ktorému prírodný amfiteáter s krásnym výhľadom nepochybne dodá nezabudnuteľnú atmosféru, vystúpia speváčky Sima Magušinová a Celeste Buckingham, skupina Peter Bič Project, stálica koncertov Hudba bez bariér Martin Harich, vokálna kapela For You, český spevák a skladateľ Matěj Vávra, slovenský pesničkár Chris Ellys a huslistka Victoria Linnen. Jubilejné desiate pokračovanie obľúbeného benefičného koncertu organizuje OZ Parasport24 a výťažok z koncertu poputuje na pomoc rodinám. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Výnimočná benefičná akcia Hudba bez bariér sa v krásnom prostredí vrchu Butkov nad obcou Ladce uskutoční prvýkrát. V rámci západného Slovenska má pre jej konanie ideálnu polohu medzi Trnavou (hodina cesty) a Žilinou (45 minút), rovnako 45 minút trvá cesta z Piešťan a do pol hodiny sa na koncert dostanete z Považskej Bystrice, Trenčína, Dubnice nad Váhom či Ilavy. Koncert sa uskutoční deň pred štátnym sviatkom Sedembolestnej Panny Márie, v stredu 14. septembra.

"Miesto na parkovanie a príchod do areálu budú v obci Ladce vyznačené. Do priestorov areálu je zabezpečená autobusová aj kyvadlová doprava z parkoviska č. 1. Peši je to len kilometer chôdze krásnou cestou z parkoviska č. 2. Obe parkoviská sú bezplatné a strážené. Prichádzať do areálu môžete už od 16:00, začiatok akcie je o 18:00," približuje organizátor podujatia Miroslav Buľovský občianskeho združenia Parasport24. Podrobnosti o mieste konania nájdete na webe krizbutkov.sk.

Hudba bez bariér 2022 Zdroj: PR / Parasport24

"Teším sa z veľkého záujmu o náš projekt. Aj preto sme pristúpili k zmene miesta podujatia v duchu hesla 'sme tam, kde byť máme'. Verím, že sa nám opäť podarí krásna akcia, ktorá pomáha krásnym ľuďom. Naše Občianske združenie Parasport24 pomohlo od roku 2006 v celkovej hodnote takmer pol milióna eur. Aj týmto projektom sa budeme snažiť pomoc zvýšiť a urobiť radosť tým, ktorí to potrebujú. Tešíme sa na vás," pozýva Miroslav Buľovský. 

Ako dodáva, vyše dvojhodinový hudobný program sa uskutoční za každého počasia, aj v prípade dažďa. Preto si v prípade nepriaznivej predpovede so sebou pribaľte aj pršiplášte.

Návštevníci, ktorí si zakúpili vstupenky na pôvodne plánované miesto koncertu a chceli by kvôli zmene vrátiť peniaze za lístok, ich dostanú v plnej výške naspäť. Tým, ktorí si kúpili aj parkovné pri hoteli Jasoň, vráti organizátor financie v plnej výške automaticky.

Všetky informácie nájdete na www.parasport24.com.

Vstupenky:  

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Nora Krchňáková. Správu sme upravili.