Svoje kvality v lete ukázali na rôznych festivalových pódiách doma aj v zahraničí od Pohody, Atmosféry či Grape festivalu až po medzinárodnú televíziu ARTE zameranú na kultúru a umenie Európy. Okrem toho sa Lash & Grey spojili s úspešnými slovenskými filmármi a na scénu opäť prinášajú svoj jedinečný intímny pohľad na hudbu vo forme live vystúpení z Botanickej záhrady.

"Po roku od vydania nášho druhého albumu Blossoms Of Your World sme mali chuť uskutočniť opäť nejaký zaujímavý projekt a tento koncept sme mali v hlave už od jesene minulého roku, no zrealizovať sa nám ho podarilo až v júni. Tešíme sa, že rok po vydaní albumu a odohraní koncertov, môžeme našim fanúšikom spraviť radosť aj takouto formou," píšu Lash & Grey o novej sérii live videí.

Na projekte spolupracovali s režisérom Jurajom Mrázom a kameramanom Oliverom Záhlavom. O zvuk sa už tradične postaral Roland Kánik. Séria live sessions obsahuje spolu tri videá, vrátane jednej novej, ešte nevydanej skladby Ako prvú sa dvojica rozhodla zverejniť live verziu titulnej piesne albumu Blossoms Of Your World, ktorý získal niekoľko ocenení, vrátane českého Anděla. Ďalšie dve videá zverejní na svojom Youtube kanáli o týždeň, 14. septembra.


Pozrite si tiež vystúpenie, ktoré Kristína Mihaľová a Jakub Šedivý odohrali v rámci projektu Europavox Festival francúzsko-nemeckej televízie ARTE.


Text: Hudba.sk (zdroj: TS - Jakub Šedivý)

Súvisiaci interpreti: Lash & Grey